Halucinant! FANTOMA lui Constantin Tãnase face deranj la… REFERENDUM: Detalii ULUITOARE despre marele actor decedat

Halucinant! FANTOMA lui Constantin Tãnase face deranj la… REFERENDUM: Detalii ULUITOARE despre marele actor decedat

La Vaslui, referendumul dă deja bătăi de cap autorităţilor locale, care trebuie săgăseascănoi spaţii pentru douăsecţii de votare, din cauza lui… Constantin Tănase. Şi asta, pentru cã în 6 si 7 octombrie în Casa de Culturăcare poartănumele marelui actor se va desfăşura Festivalul Umorului “Constantin Tănase”.

În mod normal, la fiecare tur de alegeri, sectiile 1 si 2 din Vaslui aveau loc în holul Casei de Culturã, lucru care acum nu va mai fi posibil. Astfel, aproximativ 3000 de alegători, arondaţi celor douã secţii de votare vor trebui sã meargã în alte locaţii, scrie Vremea Nouă.

În preambului referendumului ce coincide ca dată cu Festivalul Umorului, să ne reamintim căteva din celebrele versuri interpretate de Constantin Tănase, la fel de actuale după atâţia ani:

Ne-am trezit din hibernare
Şi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Şi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Şi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ia corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”