Fratele psihologului Hanibal Dumitrașcu, dezvăluiri ȘOC, în ziua inmormântării: A tratat pe alții, dar pe el nu s-a tratat. Îi era frică de doctori. Au vrut să-i taie …

Fratele psihologului Hanibal Dumitrașcu, dezvăluiri ȘOC, în ziua inmormântării: A tratat pe alții, dar pe el nu s-a tratat. Îi era frică de doctori. Au vrut să-i taie ...

Psihologul s-a stins din viață pe neașteptate în doar câteva zile. Joi după-amiază i s-a făcut rău pe stradă. A fost luat de ambulanță și dus la spital. A fost operat, iar duminică, pe 20 mai, s-a stins din viață.

O mulțime de oameni l-a condus pe ultimul drum. Fratele lui Dumitrașcu a declarat că psihologul s-a îngrijit întotdeauna de alții, mai puțin de el.

Nu s-a tratat! Cine l-a cunoscut știe că a ascuns tot timpul suferința din el. Moartea a fost fulgerătoare, a evitat doctorii! O operație i se părea îngrozitoare. Nu voia să ajungă pe mâna medicilor. Trebuie să înțelegi că s-ar putea să regreți atunci când fugi de spitale din cauza sistemului deficitar.

Au fost la un pas să îi taie piciorul acum câțiva ani, a avut un șoc atunci, a rămas marcat. Nu și-a putut învinge fricile. A tratat pe alții, dar pe el nu s-a tratat„, a declarat fratele lui Hanibal Dumitrașcu pentru România TV.

Hanibal Dumitraşcu a murit la 54 de ani. El era membru în Colegiul Psihologilor din România.