Hoțul ucis în jaful din Italia nu era Mirel Joacă-Bine. Românul s-a stabilit în Suedia și neagă orice legătură cu incidentul

Hoțul ucis în jaful din Italia nu era Mirel Joacă-Bine. Românul s-a stabilit în Suedia și neagă orice legătură cu incidentul
Foto simbol: Pixabay

Bărbatul ucis în timpul unui jaf la Frosinone, Italia, nu este Mirel Joacă-Bine, ci mai degrabă o persoană care i-a furat actul de identitate. Chiar brașoveanul este cel care a făcut lumină în acest caz și spune că trăiește de nouă ani în Suedia, însă și-a pierdut buletinul în România în urmă cu 17 ani, iar de-a lungul timpului i-au tot venit amenzi din diverse țări europene, transmite Știrile Pro TV.

Mirel Joacă-Bine a anunțat că nu el este hoțul ucis în jaful de la Frosinone

Un hoț a fost împușcat mortal de proprietarul unui magazin pe care îl jefuia, în Piazza Marconi din localitatea italiană Santopadre, provincia Frosinone, iar inițial s-a crezut că persoana ucisă este Mirel Joacă-Bine, un român devenit celebru acum câțiva ani din cauza numelui neobișnuit. Informația a fost negată chiar de Mirel Joacă-Bine.

„Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”, a spus bărbatul în vârstă de 34 de ani, originar din Brașov.

Informația a fost negată chiar și de sora lui Mirel, Monica Joacă Bine.

„El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”, spune ea.

Mirel Joacă-Bine trăiește s-a stabilit în Suedia, unde trăiește de nouă ani. Românul și-a cumpărat casă acolo, s-a căsătorit și are doi copii.

El a povestit că a pierdut buletinul acum 17 ani, când încă trăia în România, și că de atunci a tot primit amenzi din țări Anglia și Franța.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o atostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”, a mărturisit Mirel.

Deși bărbatul a apelat de mai multe ori la Poliția Română și la cea suedeză, situația nu a fost clarificată. Cu toate acestea, având în vedere gravitatea incidentului din Frosinone, cel mai probabil lucrurile se vor lămuri.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident