Iași: Femeie care nu purta masca în mod corespunzător, pălmuită într-un autobuz de un bărbat care avea aceeași problemă. De la cine a pornit scandalul (VIDEO)

Iași: Femeie care nu purta masca în mod corespunzător, pălmuită într-un autobuz de un bărbat care avea aceeași problemă. De la cine a pornit scandalul (VIDEO)

Imagini tulburătoare la Iaşi, unde o femeie a fost pălmuită de un necunoscut, chiar în transportul public. Persoanele prezente la faţa locului susţin că femeia, care nu purta masca de protecţie, ar fi fost cea care a lovit prima, informează B1 TV.

Scandal într-un autobuz din Iași, pornit de la faptul că o femeie nu purta corespunzător masca de protecție

Tot acest scenariu s-a petrecut într-un autobuz din Iaşi. Majoritatea pasagerilor au strigat la șofer să oprească autobuzul și să o dea jos pe femeie, care nu purta mască pe faţă în mijlocul de transport în comun. Cu toate acestea, șoferul nu a luat nicio măsură.

Persoana care a filmat scena a publicat imaginile pe internet şi a precizat că femeia l-ar fi lovit prima pe bărbat, care nici el nu purta masca așa cum ar fi trebuit. De asemenea, se pare că persoana care face scandal ar fi fost și sub influența alcoolului. Însă pe filmare se observă doar momentul în care femeia este lovită.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Controloare din Suceava, bătută de un bărbat pentru că a tușit în mască

Cazul aminteşte de unul asemănător din Suceava, de la începutul acestei luni. Atunci, o femeie care era controlor a fost bătută cu pumnii şi picioare în autobuz după ce a tuşit în mască. Agresorul ei susţinea că vrea să ucidă virusul.

Martorii au susținut la Poliție că, de fapt, taxatoarea băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit, dar în mască. Bărbatul, care abia se urcase în autobuz, a sărit de pe scaun și a zbierat că femeia „are COVID”.

Individul a început apoi să o înjure, dar aceasta nu a reacționat în niciun fel și a continuat să verifice biletele călătorilor. Asta probabil l-a enervat și mai tare pe bărbat, care s-a dus glonț la ea, a atacat-o din spate, a lovit-o cu piciorul, a trântit-o trântită pe culoarul din mașină și a început să o lovească cu pumnii în cap. Oamenii nu au intervenit, fiind și ei șocați și înspăimântați de furia individului. În tot acest timp, el striga „COVID-ul ucide”.

„Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată. Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul s-a smucit puternic, i-a scăpat din mâini și a fugit printre blocuri”, a povestit salariata.

Individul a fost prins până la urmă și dus la spital pentru evaluare psihiatrică. Controloarea a avut nevoie de concediu medical și a obținut certificat medico-legal care atestă 14 zile de îngrijiri medicale.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)