ISU Arad: Incendiu la un tren, în Halta Seleuș. Cei 6 călători și mecanicii au coborât fără probleme (FOTO)

ISU Arad: Incendiu la un tren, în Halta Seleuș. Cei 6 călători și mecanicii au coborât fără probleme (FOTO)
Trenul se afla Halta Seleuș, când a izbucnit un incendiu la o garnitură formată din două vagoane. Foto: Facebook @ ISU Arad

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o garnitură formată din două vagoane a trenului Regio Brad – Arad, în momentul în care trenul era oprit în Halta Seleuș, iar în acesta se aflau șase călători și doi mecanici conductori, care au coborât din tren fără probleme, informează ISU Arad.

ISU Arad: Incendiu la trenul Regio Brad – Arad. Nu au fost înregistrate victime

„Profesionalism și viteză de reacție, trenul a fost salvat! Astăzi în jurul orelor 20.00 mecanicul trenului Regiio Brad – Arad a anunțat serviciul 112 despre un incendiu izbucnit la garnitura de tren formată din 2 vagoane. Trenul era oprit în Halta Seleuș. În tren erau 6 călători și 2 mecanici conductori care au coborât din tren fără probleme”, au anunțat ISU Arad, miercuri, pe Facebook.

Potrivit ISU Arad, la intervenție s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului Ineu, un echipaj de stingere si unul SMURD, iar echipajele au ajuns în 10 minute la fața locului, subunitatea fiind aproape de locul incidentului, și au reușit să limiteze și să stingă incendiul fără că acesta să se propage la întreg vagonul.

„Frecarea mecanică” a fost indicată drept cauză probabilă a incendiului.

Ultima oră
20:54 - Ludovic Orban, întrebat despre statul paralel: „Oameni care lucrează în structuri care au o acţiune care nu se desfăşoară în plină lumină publică, pot să îşi depăşească competenţele și să intervină unde nu au dreptul”
20:25 - MAE nu recunoaște legitimitatea alegerilor organizate în Crimeea pentru Duma de Stat a Federației Ruse / Critici dure pentru deschiderea secțiilor de votare în regiunea transnistreană a Republicii Moldova
20:12 - Delfinul Chan Chen de la Delfinariul din Constanța este bolnav. Anunțul medicilor veterinari (VIDEO)
19:52 - Premierul Florin Cîțu și ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, singuri la mare, în Vama Veche
19:35 - Școlile din Afumaţi se închid după ce incidenţa a depăşit 6 la mie
19:19 - Ludovic Orban: „Au existat două tentative de puciuri pentru a mă înlătura de la conducerea PNL”
18:52 - Ludovic Orban recunoaște în premieră pentru B1 TV că Iohannis nu îl mai vrea la conducerea PNL. Întrebat dacă înlocuirea sa a fost planul partidului sau al președintelui, el a răspuns: ”Şi, şi”
18:29 - Ludovic Orban, despre cazul celor doi jurnaliști și a activistului de mediu bătuți: „Este revoltător ce se întâmplă”
18:18 - Ludovic Orban, critici la adresa Guvernului: „A adoptat proiectul privind consumatorul vulnerabil cu forme de compensare care nu erau la nivelul creșterii prețurilor”
17:55 - Vulcanul de pe insula spaniolă La Palma a început să erupă. Ar putea urma evacuarea generală