Incendiu puternic în județul Argeș: O fermă de bovine s-a făcut scrum (VIDEO)

Incendiu puternic în județul Argeș: O fermă de bovine s-a făcut scrum (VIDEO)
FOTO: Pixabay.com

Un incendiu puternic s-a produs duminică în județul Argeș la o fermă de bovine. Incidentul a avut loc în localitatea Bughea de Jos, potrivit presei locale.

O fermă de bovine din Argeș s-a făcut scrum

Din primele informaţii, ar fi vorba de o fermă de bovine care arde pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, la prima evaluare a situaţiei”,

Pompierii au intervenit inițial cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pentru că amploarea incendiului a fost mult mai mare,uUlterior, forţele au fost suplimentate cu încă trei autospeciale de pompieri.

Din imaginile publicate de argesstiri.ro, clădirile au ars aproape în totalitate iar pompierii continuă lupta cu flăcările.

Incendiu la o secție de votare

Nu este singurul incendiu care a pus pe jar autoritățile. Votul la alegerile parlamentare a fost suspendat într-o secție de vot din judeţulPrahova, în urma izbucnirii unuiincendiu. Flăcările au cuprins un coș de fum, din secţia nr. 367 din satul Malu Roşu, comunaCeptura.

Incendiul a fost stins repede de echipele ISU care s-au deplasat la fața locului, iaractivitatea a fost reluatăla ora 12.40.Nu au fost raportate victime, în urma incidetului. ÎnCepturasunt amenajate cinci secţii de vot, iar la urne sunt aşteptate 3656 de persoane, potrivit adevărul.ro.

Acesta este primul incident raportat înPrahovaîn ziua alegerilor parlamentare din 2020, dar nu și din țară.