Interlopul Adrian Corduneanu a făcut o sesizare la DIICOT pentru că au fost create conturi false cu numele lui pe Facebook

Interlopul Adrian Corduneanu a făcut o sesizare la DIICOT pentru că au fost create conturi false cu numele lui pe Facebook
foto: romaniatv.net

Adrian Corduneanu, adjunctul unui clan interlop, susține că i-a fost furată identitatea pe Facebook în sensul că au fost create mai multe pagini false pe rețeaua de socializare, folosindu-se de numele și de pozele lui, potrivit Adevarul.

Foarte afectat de această întâmplare, interlopul a făcut o plângerela Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată. Acesta mai afirmă că motivul pentru care s-au făcut acele conturi de Facebook este pentru a câștiga bani pe numele lui.

Acesta a mai făcut o plângere asemănătoare la DIICOTîn urmă cu câțiva ani, însă nu s-a aflat vinovatul, ceea ce l-a determinat pe interlop să ia măsuri. Astfel, i-a amenințat pe cei care îi folosesc numele prin intermediul unor filmulețe pe care le-a postat pe Youtube.

În prezent, Adrian Corduneanu se află în arest, fiind acuzat de șantaj alături de un prieten de-al lui, Ionel Bogdănici. Potrivit informațiilot date de un martor, aceștia ar fi șantajat un agent de vânzări de la o firmă ce vinde betoane pentru a-i determina sătrimităcomenzile la o firmă preferată de ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe