Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltător! „Borfașii” din Congresul american au îndrăznit să-l convoace la o audiere publică pe Directorul FBI (Codruța Kovesi a lor)

Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltător! „Borfașii” din Congresul american au îndrăznit să-l convoace la o audiere publică pe Directorul FBI (Codruța Kovesi a lor)
Foto: paginademedia.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu relatează în “Gândul de marți” de pe blogul personal despre modul în care a urmărit Congresul american în timpul audierii directorului FBI de către House Oversight and Government Reform Committee, cel mai puternic Comitet din Camera Reprezentanților a SUA, în legătură cu decizia FBI de a nu recomanda deschiderea unei anchete penale împotriva lui Hilary Clinton în chestiunea emailurilor secret de stat.

„Timp de ore, şeful FBI a fost bombardat cu întrebări precise de către congresmeni, multe întrebări încheindu-se cu E adevărat sau fals?

Încheiere nu întîmplătoare, deoarece, prins cu o afirmaţie falsă, directorul FBI, dat fiind că vorbea sub jurămînt, risca ani grei de închisoare.

Printre altele, şeful FBI a susținut că, deși Hillary Clinton a fost de o mare neglijenţă, ea nu poate fi anchetată penal, deoarece:

„We don’t want to put people in jail unless we prove that they knew they were doing something they shouldn’t do.” (Noi nu vrem să trimitem oameni la închisoare fără a avea dovezi că ei știau că ceea ce făceau nu trebuia să facă)”, a spus Cristoiu.

Ion Cristoiu face o paralelă între Hilary Clinton și Codruța Kovesi, precizând despre cea din urmă că dacă ar fi putut sigur ar fi arestat-o pe americancă.

„E lesne de văzut că în limbajul Binomului SRI-DNA Hilary Clinton comisese un abuz în serviciu. Şi avînd în vedere că mai e şi femeie, Codruţa Kovesi ar fi arestat-o pe loc, în timp ce umplătorii oalei ei de noapte, gen procurorul Uncheşelu, ar fi dat Diviziei Presă să publice e-mailuri dintre cele mai compromiţătoare.

În cazul Hillary Clinton afacerea s-a complicat în mai 2016 cînd hackerul român Guccifer, pe numele său real Marcel Lehel Lazar, a declarat pentru Fox News și NBC News că în mai multe rânduri ar fi spart serverul lui Hilarry și i-a găsit multe secrete care ţin de siguranţa naţională.

Devenea limpede că fie și din neglijență candidata Democraților pusese în pericol siguranța națională.

Directorul FBI a declarat în Congres, sub jurămînt, că românul nostru a minţit”, a declarat Cristoiu.

În încheiere, jurnalistul precizează ironic că un român, hackerul Guccifer în această situație, era să o scoată pe Hilary Clinton din joc.

„Avem temeiuri să-l credem pe directorul FBI, pentru că nu ar fi putut să mintă sub jurămînt.

Pînă la urmă, adevărul, în America, se află. Iar pe directorul FBI, dracu l-a fi luat pentru mințirea Congresului!

Aşadar, un român a fost cît pe-aci s-o scoată din cursă pe Hillary Clinton. Să mai spună cineva că noi, românii, nu sîntem ăi mai tari din lume!

Problema e – vorba cuiva, cine l-a pus pe român să mintă și în schimbul a ce a fost el de acord să mintă", a mai spus Cristoiu.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)