Luminile din sediul MApN, stinse sâmbătă seară, de ”Ora Pământului”. Ministrul Nicolae Ciucă: ”Stingem lumina, dar nu plecăm acasă!”

Luminile din sediul MApN, stinse sâmbătă seară, de ”Ora Pământului”. Ministrul Nicolae Ciucă: ”Stingem lumina, dar nu plecăm acasă!”
Foto: facebook.com/IonelNicolaeCiuca

Ministerul Apărării Naționale s-a alăturat, în acest an, inițiativei ”Ora Pământului”, astfel că iluminatul din sediul instituției a fost oprit sâmbătă seară timp de o oră. ”Stingem lumina, dar nu plecăm acasă!”, a scris ministrul Nicolae Ciucă pe Facebook.

Ministerul Apărării Naționale a marcat ”Ora Pământului”: Luminile au fost stinse în sediul instituției, timp de o oră

”Stingem lumina, dar nu plecăm acasă!

Ministerul Apărării Naționale se alătură, în această seară, celei mai mari inițiative la nivel global pentru a demonstra împreună că ne iubim Planeta! Protejăm astfel natura, fiecare dintre noi separat și împreună, alături de Armata României.

Vă invit să participați la această inițiativă și, de la 20.30 până la 21.30, să stingeți toate luminile sau, cel puțin, cele care nu vă sunt necesare. Timp de o oră, prin această acțiune, vom îmbrățișa împreună Planeta! În acest interval toate luminile din clădirile Ministerului Apărării care nu sunt necesare se vor stinge.

În această noapte stingem lumina și activăm timp de o oră camerele cu infraroșu și pe cele termice… Vom fi astfel cu lumina stinsă dar vom veghea în continuare și ne vom desfășura misiunile de apărare a țării!

În această seară vom apăra și Planeta, vom prețui resursele și ne vom reconecta cu natura!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Luminile din sediul MApN stinse sâmbătă seară, de ”Ora Pământului”. Ministrul Nicolae Ciucă: ”Stingem lumina, dar nu plecăm acasă!”

Și laPalatul Cotroceni luminileau fost stinse sâmbătă seară

Și luminile de la Palatul Cotroceni au fost stinse sâmbătă seară.

”Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi”, a transmis, la rândul său, președintele Klaus Iohannis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”