Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, mesaj de Sărbători: „2020 a fost un an încercat pentru toată umanitatea. Vom învinge întunericul şi greutăţile” (VIDEO)

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, mesaj de Sărbători: „2020 a fost un an încercat pentru toată umanitatea. Vom învinge întunericul şi greutăţile” (VIDEO)

În Ajun de Crăciun, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a transmis un mesaj, conform tradiţiei, afirmând că anul acesta a fost unul greu pentru toată umanitatea, din cauza pandemiei de coronavirus, dar îndeamnă oamenii să nu-și piardă speranța.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, mesaj de Sărbători

„2020 a fost un an încercat pentru toată umanitatea, din cauza pandemiei care a lovit grav toate ţările lumii. Viaţa multor oameni este dificilă, uneori aproape imposibilă. Dar nu trebuie să ne pierdem speranţa. Vom învinge întunericul şi greutăţile!

Chiar dacă a existat această mare suferinţă, pandemia ne-a dat totuşi ocazia să ne sprijinim unii pe alţii, să aducem la lumină ceea ce este mai bun în noi. Vaccinurile vor veni, dar cred că anul viitor nu va fi uşor, suferinţele vor dura. Avem nevoie să continuăm să ne protejăm cetăţenii vulnerabili şi, totodată, să ne îngrijim viaţa economică, după daunele grave pe care le-a suferit în acest an“, a transmis Majestatea Sa Margareta, de la Castelul Săvârşin, precizând că își prezintă „respectul şi admiraţia faţă de toţi cei care luptă în prima linie împotriva acestei pandemii“.

Cu toate acestea, Custodele Coroanei afirmă că pentru Familia Regală anul 2020 a adus şi o sărbătoare importantă: „S-au împlinit 30 de ani de la revenirea noastră în ţară. La 18 ianuarie 1990, sora mea, Sofia, şi cu mine am adus solia Regelui Mihai pe pământ românesc, pentru prima oară după anul 1948. A fost un moment de comuniune cu toată naţiunea. Am revenit acasă“.

Majestatea Sa Margareta, alături de Principele Radu, transmit tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor „departe de patrie şi de familie“ un călduros „La mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească!“.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”