Maramureş: Un şofer a plonjat cu maşina 30 de metri într-o râpă, două persoane rănite

Maramureş: Un şofer a plonjat cu maşina 30 de metri într-o râpă, două persoane rănite
Foto: B1 TV

Un autoturism care circula între localităţile Firiza şi Izvoarele, în apropiere de Baia Mare, judeţul Maramureş, a căzut într-o râpă. Din declaraţiile martorilor, şoferul ar fi evitat coliziunea cu un alt autoturism, care i-ar fi tăiat calea. Şi aşa a ajuns să plonjeze 30 de metri în gol, iar în urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Autoturismul a zburat de pe drum, chiar peste fundaţia unei construcţii. În maşină erau trei pasageri, doi băieţi şi o fată. Băiatul care se afla în dreapta şoferului, dar şi fata, care se afla pe bancheta din spate, au ieşit singuri din maşină şi au plecat după ajutor. Trebuiau să-l ajute pe şofer, care rămăsese blocat în autoturism.

Cel mai norocos din pasageri este băiatul care era în dreapta şoferului, scăpând fără nicio zgârietură şi fără să pară prea afectat de cele întâmplate. Nu la fel de norocos este şoferul maşinii, care riscă să rămână paralizat.

„Am găsit două victime, una în stare de conştienţă, fără leziuni care să pună viaţa în pericol, iar a doua victimă a fost scoasă din maşină de către cei prezenţi la locul accidentului. Noi am găsit-o conştientă, cu o stare genrală alterată”, a spus medicul SMURD, Loredana Pop.

Şofer cu maşina în râpă