Matei Lucescu, fiul lui Răzvan şi nepotul lui Mircea Lucescu, a lansat Berea Griviţa, un brand românesc de tradiţie: „În timp, ar putea deveni sponsorul oficial al naţionalei de fotbal” (FOTO)

Matei Lucescu, fiul lui Răzvan şi nepotul lui Mircea Lucescu, a lansat Berea Griviţa, un brand românesc de tradiţie: În timp, ar putea deveni sponsorul oficial al naţionalei de fotbal (FOTO)

Brandul de bere Grivița, activ în perioda comunistă și în anii ’90, revine oficial pe piaţa din România. Matei Lucescu, fiul lui Răzvan şi nepotul lui Mircea Lucescu, a relansat, miercuri, Berea Griviţa, brandul de tradiţie românesc.

La relansarea brandului de tradiţie românesc au participat zeci de invitaţii din toate domeniile, atât din mediul sportiv, mass-media cât şi din zona de afaceri. Aceştia au putut degusta cele trei sortimente de bere Griviţa, unul dintre ele pregătit special pentru lansare.

Investiţia se ridică la peste 1 milion de euro, incluzând aici şi sediul din Şoseaua Orhideelor, locul unde a fost vechea fabrică de bere Griviţă.

Matei Lucescu a declarat pentru B1.ro că are planuri mari de dezvoltare în viitor. Întrebat dacă are în vedere ca noul brand să devină pe viitor sponsorul oficial al naţionalei de fotbal, acesta a spus că şi-ar dori acest lucru, deşi deocamdată firma este la început şi planurile de dezvoltare sunt graduale.

Primii care au degustat berea au fost chiar Răzvan şi Mircea Lucescu, aceştia declarându-se foarte încântaţi de produs.Ambii au fost prezenți la eveniment.

Mircea Lucescu i-a urat succes și a arătat că îi place mult berea, iar nepotul său are un potențial extraordinar cu acest proiect.

Răzvan Lucescu a precizat că berea se împleteşte foarte bine cu fotbalul, mai ales din punctul de vedere al suporterilor şi a spus că este primul care crede în succesul afacerii lansate de fiul său.

Matei Lucescu, cel care miercuri aintrat în forţă pe piaţa berii din România, are doar 25 de ani şi este căsătorit cu Ioana, fiica realizatorului TV Tudor Barbu.