Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu: Ce spun MEDICII de la Spitalul Elias despre fiul șefului LPF, care a provocat un accident soldat cu moartea unui tânăr

Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu: Ce spun MEDICII de la Spitalul Elias despre fiul șefului LPF, care a provocat un accident soldat cu moartea unui tânăr

Starea de sănătate a fiului șefului LPF, Gino Iorgulescu, este lent favorabilă, după accidentul teribil pe care l-a provocat sâmbătă spre duminică noapte, din cauza vitezei

Medicii de la Spitalul Elias anunță, luni, că Mario Iorgulescu este conștient, dar rămâne conectat la aparatele de ventilație mecanică.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

“Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, a transmis Spitalul Elias, printr-un comunicat de presă semnat de managerul Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a provocat un accident pe Șoseaua Chitilei din Capitală, intrând cu mașina sa, un Aston Martin, pe contrasens. Din păcate, un alt conducător auto a murit pe loc.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Potrivit martorilor, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal conducea cu peste 200 de km/ h. El plecase de la o partidă de poker și se îndrepta spre un club de noapte din București, unde se afla fosta sa iubită.

Amintim, de asemenea, că Mario Iorgulescu a mai fost arestat în 2016, fiind acuzat că a angajat 3 oameni periculoși dintr-un clan mafiot pentru a bate un bărbat.

Cu bani și relații, tatăl său la scăpat de ani grei de pușcărie, iar cadou a primit un bolid de circa 300.000 de euro.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Urmăriți B1TV.ro și pe