METEO: Cum va fi vremea de Paște

METEO: Cum va fi vremea de Paște

Va ploua în aproape toată țara vineri, dar de sâmbătă nu vor mai cădea precipitații, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade Celsius. Vremea va fi frumoasă inclusiv în prima zi de Paşte, când maximele vor depăşi 24 de grade, anunță meteorologii.

ANM anunță că vineri va ploua în aproape toată țara, mai ales la munte, în nord şi în sud-vest. Temperaturile vor fi de 14-15 grade Celsius în Moldova, 12 grade în Dobrogea şi 12-13 grade în zona intracarpatică. În Capitală, va ploua slab, mai ales în prima parte a zilei. Minimele vor fi în jur de 15 grade.

Sâmbătă va mai ploua, și doar pentru puțin timp, în nordul şi în centrul ţării. Temperaturile maxime vor fi între 14 şi 20 de grade, mai mari în sudul ţării. În Capitală, vremea se va încălzi și nu va ploua, chiar dacă cerul va fi mai mult noros. Temperaturile pe timpul zilei vor fi de 20-21 de grade.

Meteorologii mai anunță că în noaptea de Înviere cerul va fi variabil în toată țara, iar minimele se vor situa între 2 şi 10 grade, mai scăzute în vestul şi nordul ţării.

Duminică, temperaturile vor depăşi 20-21 de grade în Banat, Crişana, Oltenia şi Muntenia.

Luni, în a doua zi de Paşte, nu va mai ploua, iar temperaturile vor fi chiar mai mari: maximele vor depăşi 24 de grade în Banat, Crişana şi în Transilvania.

Duminică, în Bucureşti, maxima va fi în jur de 21 de grade, iar luni va ajunge chiar la 23 de grade.

Tags: