Ce regim bizar a ţinut Michelle Pfeiffer pentru rolul dependentei de droguri din fimul Scarface. „Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi vlăguită” (VIDEO)

Ce regim bizar a ţinut Michelle Pfeiffer pentru rolul dependentei de droguri din fimul Scarface. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi vlăguită (VIDEO)

Actriţa Michelle Pfeiffer a dezvăluit ce regim bizar a ţinut pentru rolul care i-a adus recunoaşterea.

La un eveniment care a marcat 35 de ani de la premiera celebrului film Scarface al regizorului Brian De Palma, Michelle Pfeiffer a povestit că a ţinut regim cu supă de roşii şi ţigări pentru rolul Elvirei, o dependentă de droguri.

„Jucam rolul unei femei dependente de cocaină, aşa că asta era parte din rol. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi tot mai vlăguită”, a spus actriţa la Tribeca Film Festival, conform news.ro.
„Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna”, a precizat Michelle Pfeiffer.

Actriţa a mai spus că i-a îngrijorat pe colegii de echipă, care o considerau prea slabă şi îi aduceau covrigi.

Rolul Elvira Hancock a devenit unul emblematic al actriţei care, la evenimentul aniversar de la Tribeca, a fost însoţită de Al Pacino, protagonistul filmului, de actorul Steve Bauer şi regizorul Brian De Palma.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.