Misiune ratată: SRI a încercat să dea viralul zilei de 8 Martie, dar a ieșit o postare misogină. „Vedeți că au sunat anii ’90. Își vor umorul înapoi” (FOTO)

Misiune ratată: SRI a încercat să dea viralul zilei de 8 Martie, dar a ieșit o postare misogină. „Vedeți că au sunat anii '90. Își vor umorul înapoi” (FOTO)

Serviciul Român de Informații (SRI) a încercat să dea un nou viral, de data aceasta de Ziua Internațională a Femeii. Nu prea i-a ieșit. Ba chiar mulți internauți au reproșat că postarea e misogină.

„Este un mit că numai elefanții nu uită nimic”, este mesajul scris de SRI pe un fond roz, alături de hashtagul #CalitățiFeminine.

În trei ore de la publicare, postarea a strâns peste 5.600 de reacții, 180 de comentarii și 1.000 de distribuiri.

SRI a încercat să dea viralul zilei de 8 Martie, dar a ieșit o postare misogină

Reacțiile la postarea SRI de Ziua Femeii

Deși majoritatea reacțiilor au fost zâmbetele, unii internauți n-au găsit nimic amuzant în mesaj. Ba dimpotrivă:

„Vedeti ca au sunat anii ’90. Isi vor umorul inapoi”, le-a transmis Mihai celor care au publicat postarea.

Alexandru a remarcat și el ironic: „Sunteti cel mai amuzant Serviciu Roman de Informații din România”.

O reacție a avut și jurnalista Oana Despa: „Tot un mit e si ca spionii sunt intelgenti”.

„Adică avem memorie bună!Poate trebuia completat cu”și nu iartă „!Nimic despre blândețe, frumusețe, menirea noastră pe pământ,aceea de a fi mame!Oricum sper ca dorinta de a vedea lumea in roz să se împlinească!” a scris, la rândul ei, Gabriela.

Horia le-a transmis și el celor de la SRI ce înseamnă, de fapt, expresia ”a avea memorie de elefant”: „este un mit ca băieții cu ochii albaştri sunt şi băieți deştepti – a avea memorie de elefant înseamnă a fii răzbunător. La mulți ani doamnelor cu ochii albaştrii”.

Livia, în schimb, a ținut să le răspundă tot cu o glumă: „Mhm dați misoginismul mai încet, nu mă auziți când vorbesc la telefon”.

„Bravo, boss. Ai băgat roz, ai zis că nu uită nimic, mai trebuia să zici că sunt și ale dreacu’ și prindeai aproape toate stereotipurile. Ați închiriat cumva PRul de la miliția română?”, a comentat și Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe