Noi DETALII halucinante despre tripla crimă din Braşov: Ce i-a făcut bărbatul soţiei imediat după ce a ÎNJUNGHIAT-O (FOTO)

Noi DETALII halucinante despre tripla crimă din Braşov: Ce i-a făcut bărbatul soţiei imediat după ce a ÎNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care și-a ucis familia în noaptea de luni spre marţi, a făcut noi declaraţii în faţa procurorului de caz.

În timpul audierilor care au avut loc în dimineaţa zilei de miercuri, 28 martie, Buliga a povestit filmul evenimentelor sângeroase.

Potrivit anchetatorilor, prima ucisă a fost soţia. Rănile femeii arată că aceasta ar fi încercat să se apere, însă fără succes.
După ce a ucis-o, Florin Buliga i-a pus un ghiveci de flori pe piept.

„În tot acest timp, băiatul criminalului s-ar fi aflat în casă, într-o altă cameră, însă nu a auzit zgomotele luptei din încăperea alăturată. După ce şi-a ucis soţia, Buliga a sunat-o pe fiica sa, care ieşise în oraş şi a chemat-o acasă. Apoi, a aşteptat ca cei doi copii să adoarmă, pentru a-i ucide în timpul somnului. A început cu fiica sa, după care l-a ucis şi pe băiat”, au explicat anchetatorii.

Conform aceloraşi surse, soţia lui Florin Buliga apelase încă de acum şapte ani la un psiholog, iar cei doi soţi au mers împreună la cabinetul acestuia de cel puţin trei ori.