O femeie de 22 de ani a murit după ce mașina sa a fost lovită de tren, în județul Arad

O femeie de 22 de ani a murit după ce mașina sa a fost lovită de tren, în județul Arad
Foto simbol: Pixabay

Un autoturism a fost lovit de locomotiva unui tren, marți-după-amiază, la trecerea peste calea ferată din zona localității Nădab, județul Arad, iar tânăra care se afla la volanul mașinii, o femeie în vârstă de 22 de ani, a murit, transmite Agerpres.

Arad: O femeie de 22 de ani a murit după ce mașina sa a fost lovită de tren

Tânăra era singură în mașină și nu ar fi acordat prioritate de trecere garniturii feroviare. Trenul respectiv se deplasa pe ruta Timișoara – Oradea.

„Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului, care se afla singură în vehicul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad pentru a extrage autoturismul și victima de sub locomotivă.

Niciun călător din tren și nici mecanicul de locomotivă nu au fost răniți în urma accidentului.

Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.