O plajă din România pe care turiștii o confundă cu Thailanda (video)

O plajă din România pe care turiștii o confundă cu Thailanda (video)
Foto: captura video.

Turiștii au găsit echivalentul stațiunii Krabi din Thailanda. Mii de români se relaxează pe plaja Șuncuiuș din județul Bihor, care este amenajată în inima munților Apuseni.

Plaja Șuncuiș –  „Thailanda” României

„Plaja Șuncuiuș este situată în mijlocul naturii, la poalele munților Pădurea Craiului din Parcul Natural Apuseni, pe cursul mijlociu al râului Crișul Repede. Deși este o plajă amenajată, datorită amplasamentului și a dimensiunii, pare o plajă sălbatică”, arată instatravel.ro

Potrivit sursei citate, la plaja Șuncuiuș găsim o zonă micuță, amenajată cu nisip fin ca la mare, cu câteva șezlonguri așezate strategic pentru a avea parte de relaxarea supremă.

Traseul către destinație poate fi parcurs și cu mașina. Călătorii trebuie să parcurgă următorul traseu: București – Alba – Turda – Huedin – Negreni – Șuncuius.

Cele mai spectaculoase peșteri din țară

”Drumul este ușor accesibil cu mașina. Asfaltul este ca în palmă până la Șuncuiuș, iar de aici sunt de parcurs doar doi kilometri, pe un drum de țară. Practic, e doar începutul unui traseu superb, care te va duce spre câteva dintre cele mai spectaculoase peșteri din România: Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei.

Sunt două pensiuni în zonă unde vă puteți caza: Pensiunea Lavinia și Grădia. Atenție, plaja nu este foarte mare iar perioada verii locul poate să fie aglomerat!

Accesul la plajă este prioritar pentru clienții pensiunii Lavinia, și în măsura disponibilităților și pentru ceilalți turiști.

Trebuie să știți că închirierea sezlongului costă 15 lei, iar prețul unei nopți de cazare este de 220 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun”, notează Călători în Bascheți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)