Olivia Steer stârnește noi CONTROVERSE! Ce spune despre vaccinul ROR

Olivia Steer stârnește noi CONTROVERSE! Ce spune despre vaccinul ROR
foto: Cancan

Olivia Steer, jurnalista cunoscută pentru teoriile ei în ceea ce privește vaccinurile, a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj legat de motivația lui Donald Trump de a vorbi deschis despre vaccinuri și despre promisiunea acestuia de a le supune unor investigații amănunțite. Jurnalista susține că Trump este îndemnat de niște experiente personale fiindcă fiul său, Barron Trump, a dezvoltat o afecțiune asemănătoare autismului din cauza vaccinului ROR.

"Donald Trump a fost intotdeauna de parere ca vaccinurile, pline de substante neurotoxice, sint cauza principala a pandemiei de autism. Azi, 1 din 68 de copii sufera de autism, iar rata imbolnavirilor devine mai infioratoare pe zi ce trece. Dar autoritatile s-au legat la ochi si la urechi si refuza sa vorbeasca despre asta.

În vreme ce Clinton nega, în plinăcampanie electorală, cu vehemență, orice efecte secundare ale imunizărilor, în ciuda evidențelor, Trump se exprima public și ferm împotriva numărului uluitor de vaccinuri pe care copiii le suportă, uneori cu urmări mortale, încădin prima zi de naștere. Desigur, atitudinea deschisăși onestăi-a adus încrederea, susținerea și votul comunității imense de antivacciniști din SUA.

Imediat dupăce a câștigat alegerile, Trump și-a reînnoit promisiunea căvaccinurile vor fi supuse unor investigații amănunțite, în care Big Pharma și reprezentanții săi sănu-și poatebăga coada, așa cum au făcut-o în faimosul studiu măsluit de CDC (obiectul unui dosar penal pe rol, azi).

Acum a venit vremea săse ținăde cuvânt, înființând un comitet special și desemnându-l pe avocatul Robert Kennedy Jr. șeful acestuia.

Motivația lui Donald Trump de a vorbi neîngrădit despre vaccinuri n-a fost niciodatăuna electorală, ci mai degrabăpersonală: se pare căfiul său, Barron Trump, a dezvoltat o afecțiune din spectrul autismului, pe vremea când avea doar câteva luni, în urma vaccinului ROR", a scris Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

Tags: