„Paradă” de căruțe în sectorul 3 al Capitalei. Utilaje au fost confiscate de autorități (FOTO)

Paradă de căruțe în sectorul 3 al Capitalei. Utilaje au fost confiscate de autorități (FOTO)
Sursa Foto: Robert Negoiță/ Facebook

Scene neobișnuite pentru o capitală europeană s-au desfășurat ieri, în sectorul 3 al Bucureștiului. Mai multe căruțe au fost zărite pe stradă de angajații companiei de salubritate. Aceștia au sesizat Poliția Locală, iarproprietarii s-au ales cu amenzi și cu utilaje confiscate.

Întâmplarea a fost relatată de primarul sectorului 3, Robert Negoiță, într-o postare de Facebook.

„Observate ieri, în trafic, de către colegii de la salubritate care au și anunțat Poliția Locală Sector 3. Căruțele au fost ridicate, confom legii, iar proprietarii amendați…Nu au ce căuta asemenea vehicule prin oraș, așa că aviz celor care cred că se pot plimba cu ele nestingheriți”, a anunțat, pe Facebook, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”
09:33 - OMS: 80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări și 50 de suspiciuni. Experții avertizează asupra riscului de răspândire a virusului