Pericol de avalanșă. Salvamont Sinaia a emis o avertizare cu grad mare de risc între Cota 1.400 și 2.000

Pericol de avalanșă. Salvamont Sinaia a emis o avertizare cu grad mare de risc între Cota 1.400 și 2.000
FOTO: G. Bali / Salvamont Sinaia

Din cauza instabilității stratului de zăpadă, în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, sunt preconizate numeroase avalanșe pe domeniul schiabil de la Sinaia.

Din acest motiv, toate pârtiile din stațiune sunt închise, riscul fiind unul mare, de gradul IV, după cum au precizat cei de la Salvamont.

„ATENȚIONARE: RISC MARE (grad IV) DE AVALANȘĂ între Cota 1400 – 2000.

Conform informărilor primite în această seară, MÂINE, 6 ianuarie, sunt preconizate avalanșe numeroase pe domeniul schiabil Sinaia, din cauza instabilității stratului de zăpadă.

TOATE PÂRTIILE SUNT ÎNCHISE!”, a anunțat Salvamont Sinaia pe contul de Facebook.

ATENȚIONARE: RISC MARE (grad IV) DE AVALANȘĂ între Cota 1400 – 2000 ‼‼ Conform informărilor primite în această seară,…

Publicată de Salvamont Sinaia peMarţi, 5 ianuarie 2021

Sinaia, printre destinațiile luate cu asalt în noul an

Sinaia a fost una dintre stațiunile de pe Valea Prahovei luată cu asalt de către turiști, în primele zile ale anului 2021. S-au format cozi la instalațiile de transport pe cablu, iar timpul de așteptare, în data de 2 ianuarie a fost de apriximativ 2 ore.

În cursul zilei de duminică, din cauza condițiilor meteo nefavorbaile, pârtiile de la Sinaia, dar și instalațiile de transport pe cablu au fost închise. Acesta fapt nu i-a împierdicat însă pe turiști să practice sporturile montante, deplasându-se la Predeal, Poiana Brașob sau Bușteni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”