NOI IMAGINI cu AGRESIUNILE Jandarmeriei asupra jurnaliştilor. OMUL-CHEIE din Piaţa Victoriei îi smulge telefonul unui reporter, iar apoi jandarmii îi aplică o corecţie (VIDEO)

NOI IMAGINI cu AGRESIUNILE Jandarmeriei asupra jurnaliştilor. OMUL-CHEIE din Piaţa Victoriei îi smulge telefonul unui reporter, iar apoi jandarmii îi aplică o corecţie (VIDEO)

Noi imagini cu violenţele comise de jandarmi asupra jurnaliştilor la protestul Diasporei din Viaţa Victoriei.
Într-o înregistrare video publicată pe Facebook, se vede cum bărbatul îmbrăcat în alb la protestul de vineri, care pare să-i fi coordonat pe jandarmii violenți, îi smulge telefonul mobil din mână unui reporter Hotnews.ro.

Deşi reporterul într-o mână avea telefonul cu care transmitea live, iar în cealaltă legitimația de presă, bărbatul în alb se apropie de el, îi ia telefonul și-l trage către jandarmii care-l împing, unul dintre aceştia aplicându-i o corecţie.
Jurnalistul Robert Mihăilescu a depus plângere la Secția 1 de Poliție în urma acestui incident.

Presa speculează că bărbatul în alb ar fi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş. Hotnews.ro l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l întreba dacă Paraschiv a coordonat intervenţia Jandarmilor din piaţă și dacă este persoana care apare în imagini. Militaru a refuzat să confirme, invocând protecția datelor cu caracter personal.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Vlad Gheorghe / Facebook)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev