Pitești: Cum s-au răzbunat doi polițiști pe un șofer care le-a atras atenția că au parcat neregulamentar (VIDEO)

Pitești: Cum s-au răzbunat doi polițiști pe un șofer care le-a atras atenția că au parcat neregulamentar (VIDEO)
Foto: Poliția Română / Facebook

Răzbunare a polițiștilor din Pitești pe un șofer care le-a atras atenția că au parcat neregulamentar, în intersecție, și că stăteau cu portiera deschisă. Supărați de reproșul șoferului, agenții l-au urmărit pe bărbat, l-au oprit și i-au dat amenda maximă, după ce i-au căutat nod în papură și au găsit trusa medicală expirată.

Doi polițiști din Pitești s-au răzbunat pe un șofer

Scene incredibile în Pitești care dovedesc, încă o dată, cât „respect” pentru lege au unii polițiștii din România. Un șofer piteștean a fost urmărit în trafic de agenții Secției 2 din Găvana, după ce le atrăsese atenția că parcaseră neregulamentar, în intersecție, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță. Mai mult decât atât, polițiștii au deschis ușa mașinii la doar câțiva metri de trecerea de pietoni, fără să se asigura.

Șoferul a surprins tot incidentul cu o cameră instalată pe bord. Omul spune că ofițerii și-au făcut un obicei din a parca în acea zonă a orașului. Din spirit civic, le-a atras atenția.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imaginile suprinse arată cum șoferul reușește să evite în ultimul moment portiera mașinii de poliție. Acesta le spune agenților că nu este în regulă, după care își continuă drumul.

Bărbatul trece de mașina Poliției și merge mai departe, doar că de data aceasta cu agenții după el. După exact un minut, aude semnalul sonor al autospecialei și vocea polițistului la megafon.

Dialogul care urmează pare desprins dintr-o film prost de comedie.

Polițist: Bună seara! Secția 2 poliție, Răduț mă numesc! Documentele dumneavoastră și ale autoturismului!
Șofer: De ce m-ați oprit?
Polițist: Poftiți?
Șofer: De ce m-ați oprit?
Polițist: Control! De rutină.
Șofer: Poftiți!

Bărbatul realizează că este vorba despre agenții pe care îi întâlnise în intersecție, ceva mai devreme.

Șofer: Parcați o mașină într-o intersecție semaforizată, pe trotuar. Și cu ușa deschisă.
Polițist: Documentele vi le-am cerut! Nu știți ce trebuie să prezentați când vă oprește Poliția?
Șofer: Ba da.
Polițist: Eu cred că nu. Buletinul! Să-mi prezentați și mie dotarea mașinii! Trusă, triunghiuri, tot…!

După câteva minute de verificări, polițistul i-a găsit nod în papură. A mers la portiera șoferului cu un proces verbal. I-a aplicat amenda maximă prevăzută de lege pentru că l-a găsit cu trusa medicală expirată.

Polițist: Pentru faptul că ați avut trusa medicală expirată ați fost sancționat cu suma de 725 de lei sau 290 de lei în 15 zile.
Șofer: Și de ce m-ați urmărit?
Polițist: Obiecțiuni, dacă aveți, le puteți menționa în procesul verbal.
Şoferul amendat va putea contesta în instanţă procesul-verbal. Inspectoratul Județean de Poliție Argeș spune că au fost dispuse verificări în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)
18:08 - Încă un aur pentru România: Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan, campioni mondiali la dublu rame masculin
17:51 - MAE explică de ce a revocat vizele pentru 14 jurnaliști ai Russia Today, în contextul Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor
17:31 - Spitalul Judeţean Constanţa a suspendat operaţiile care nu sunt urgente din cauza stocului limitat dintr-un medicament folosit după realizarea anesteziilor
17:01 - Mesajul trimis rușilor de activiștii care se opun războiului: „Mai bine să primești o amendă sau câteva zile de arest, decât să obții o înmormântare”
16:46 - În Munţii Făgăraş, la peste 2.500 de metri altitudine, stratul de zăpadă măsoară 40 de centimetri. Avertismentul salvamontiștilor