Prima doamnă a SUA i-a servit cu mâncare pe militarii americani de la Baza Mihail Kogălniceanu. Jill Biden: Mâncarea înseamnă dragoste (VIDEO)

Prima doamnă a SUA i-a servit cu mâncare pe militarii americani de la Baza Mihail Kogălniceanu. Jill Biden: Mâncarea înseamnă dragoste (VIDEO)
Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, efectuează o vizită de două zile în România. Foto: captură Twitter

Prima doamnă a SUA, care a ajuns în România pentru o vizită de două zile, i-a servit cu mâncare pe militarii americani de la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, arată imaginile pe care le-a postat Jill Biden vineri seară pe Twitter.

Imagini de colecție cu prima doamnă a SUA, Jill Biden, în Baza Mihail Kogălniceanu din județul Constanța

Air Force Two a aterizat vineri după-amiază la Baza Aerian 57 Mihail Kogălniceanu, acolo unde Jill Biden s-a întâlnit cu contingentul de militari americani care se află în țara noastră. Între timp, soția președintelui SUA a postat pe Twitter un videoclip, însoțit de mesajul „mâncarea înseamnă dragoste” (expresia americană „Food is love”), în care se poate vedea cum îi servește pe aceștia cu mâncare.

Dacă vineri nu a avut programate evenimente publice, ziua de sâmbătă va fi una plină pentru Jill Biden în Capitala României. Prima doamnă a Statelor Unite va avea întrevederi cu membrii Guvernului României, personalul ambasadei americane și cu profesorii care îi ajută pe copiii ucraineni refugiați, dar și cu prima doamnă a României, Carmen Iohannis.

Jill Biden va pleca sâmbătă seară spre Bratislava, Slovacia, iar duminică se va întâlni cu refugiații ucraineni din Kosice şi Vysne Nemecke.

„În drum spre România și Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei (sărbătorită în SUA în a doua duminică a lunii mai, n.r.) alături de mamele și copiii ucraineni care au fost forțați să își părăsească locuințele din cauza războiului lui Putin. Voi vizita și trupele Statelor Unite și voi exprima recunoștința pentru eforturile de ajutorare ale țărilor vecine și ale lucrătorilor americani”, scria soția președintelui american pe Twitter, în timp ce se afla la bordul aeronavei care a adus-o în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:55 - Socrii primarului Cătălin Cherecheș, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru dare de mită și complicitate la dare de mită (VIDEO)
17:52 - Germania vrea să facă din armata sa „coloana vertebrală a apărării în Europa”. Va fi „gata să ducă un război”, spune ministrul apărării
17:49 - Pavel Bartoș, oprit în trafic de polițiști! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator TV: „Am dus-o mult prea departe…”
17:44 - Ionuţ Luţu, cel mai bogat șofer din România a devenit unic acționar al unui lanț hotelier. Bărbatul este mâna dreaptă a lui Gigi Becali
17:40 - Cătălin Drulă, scrisoare către C.E. pentru bugetul țării: Marcel Ciolacu guvernează România, acum, pe persoană fizică, el dă bani cui vrea. Parlamentul este scos din schemă (VIDEO)
17:37 - Surse: Guvernul a adoptat joi proiectul de lege privind creșterea pensiilor / Ministerul Finanțelor avertizează că taxele vor crește din 2025
17:32 - Cătălin Drulă: PSD și PNL vor trebui să răspundă pentru subminarea economiei naționale. Bani pentru pensii nu mai sunt că i-au cheltuit pe tot felul de sinecuri, risipă și furt din bugetul statului (VIDEO)
17:27 - ANAF a rupt cu amenzi comercianții din București care n-au respectat OUG-ul lui Ciolacu de plafonare a prețurilor la produsele de bază
17:27 - Modalitatea prin care o femeie a încercat să primească banii înapoi, după ce a mâncat la un restaurant: „Am fost dezgustat și nervos”
17:19 - Cea mai bogată femeie din România, cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin București cu o Dacia: „Ne deconectăm puțin”