Probleme din cauza ninsorii pe mai multe drumuri naţionale. Anunțul autorităților

Probleme din cauza ninsorii pe mai multe drumuri naţionale. Anunțul autorităților
Foto: Pixabay

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că traficul rutier e îngreunat, luni seară, pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ninsorii. Este vorba despre drumuri din județe precum Alba, Brașov, Caraş-Severin, Harghita, Iași, Mehedinți, Suceava, Galați și Bihor.

Probleme în trafic din cauza ninsorii

În judeţul Alba ninge uşor pe DN 75 în zona Vârtop, în Bacău pe DN 11 Oneşti-Poiana-Sărată şi DN 12A Comăneşti-Ghimeş, iar în Botoşani ninge abundent, fiind porţiuni de carosabil acoperit cu zăpadă pe majoritatea arterelor.

În judeţul Braşov ninge pe DN 1, de la Predeal la limita cu Prahova, dar şi pe DN 1A, la Cheia. E trafic intens pe DN 1, pe sensul de coborâre către Ploieşti.

În Caraş-Severin ninge pe DN 6 Domaşnea-Teregova, dar nu sunt restricţii de trafic.

În judeţul Harghita, pe DN 13B, în Pasul Bucin, un copac a căzut pe carosabil, traficul desfăşurându-se alternativ, pe un fir. De asemenea, sunt depuneri de zăpadă şi carosabil alunecos pe DN 12 Topliţa-Gheorgheni, DN 13A Pasul Harghita, DN 15 Pasul Creanga şi DN 12 Pasul Frumoasa.

În Iaşi, pe DN 28A Paşcani-Moţca ninge şi se circulă îngreunat. Şi în Neamţ, pe DN 15D Roman-Piatra Neamţ, traficul e blocat în localitatea Feleşti, din cauza unor autovehicule de mare tonaj care nu pot înainta.

În judeţul Mehedinţi sunt depuneri de zăpadă pe DN 67D Baia de Aramă-Herculane. În judeţul Suceava, pe DN 17, în Pasul Tihuţa şi Pasul Metecăniş e depusă zăpadă pe carosabil.

Poleiul și ceața fac probleme pe mai multe drumuri din țară

E polei în judeţele Galaţi (pe DN 24 Bârlad-Galaţi), Neamţ (pe DN 15B), Satu Mare (pe DN 19 Petreşti-Carei) şi Vaslui (pe DN 15E Băceşti-Roman, DN 2E Vaslui-Bacău şi DN 24 Tutova-Bârlad).

Ceaţa face probleme în Bihor (pe DN 1 – localitatea Piatra Craiului), Constanţa (pe DN 38 Topraisar-Amzacea şi pe DN 22 la Mihai Viteazu) și pe A2 Bucureşti-Constanţa.

„A1 Bucureşti-Piteşti: carosabil umed, fără polei şi vizibilitate bună; A1 Sibiu-Deva: plouă pe întreg tronsonul, carosabil umed, trafic moderat, fără ceaţă; A3 Bucureşti-Ploieşti: precipitaţii sub formă de ploaie, carosabil umed, vizibilitate bună”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Urmăriți B1TV.ro și pe