Proiect inedit la Ploieşti: Clădiri gri și anoste au fost complet transformate de un tânăr (VIDEO)

Proiect inedit la Ploieşti: Clădiri gri și anoste au fost complet transformate de un tânăr (VIDEO)

Proiect inedit la Ploieşti. Un tânăr a schimbat faţa unor simple transformatoare electrice în adevărate opere de artă. Ionuţ Urzeală a pus pe picioare proiectul "Transformăm… Transformatoare" şi a primit sprijinul autorităţilor pentru a colora obiectele din spaţiul urban. Pe listă se află alte 300 de transformatoare electrice care vor primi o nouă înfăţişare, informează B1 TV.

”Este primul mesaj care îl transmitem copiilor: să iasă, să lase tabletele, telefoanele și să iasă să joace mingea, să simtă cu adevărat bucuria reală, nu a celor din lumea virtuală”, a spus inițiatorul proiectului.

Clădiri gri, anoste, au fost complet transformate de un tânăr ploieştean. Artistul şi-a folosit creativitatea pentru a crea peisaje inedite în spaţiul urban. Proiectul pus pe picioare de Ionuţ Urzeală a primit un sprijin important din partea autorităţilor. Reprezentanţii primăriei Ploieşti au dorit o schimbare majoră a aspectului estetic al clădirilor.

Pentru că proiectul a fost bine primit de oameni, Primăria a pus pe listă alte 300 de transformatoare electrice, ce ar urma să primească o înfăţişare mai atractivă.

Proiect inedit la Ploieşti: Clădiri gri și anoste au fost complet transformate de un tânăr

#DIRECT_ONE_tnikq5#