Reacția Oanei Pellea după discursul Olguței Vasilescu: ”Dacă ai o engleză de baltă şi o franceză de Coana Chiriţă poţi să vorbeşti în public cât doreşti"

Reacția Oanei Pellea după discursul Olguței Vasilescu: ”Dacă ai o engleză de baltă şi o franceză de Coana Chiriţă poţi să vorbeşti în public cât doreşti"
foto: Observator

Actrița Oana Pellea a pus un mesaj pe Facebook în care își exprimă părerea în legătură cu discursul ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, în care a vorbit în limba engleză și în franceză.

Filmările care surprind discursul ministrului au ajuns virale pe internet și toți utilizatorii au putut să observe slaba pregătire a Olguței Vasilescu la cele două limbi străine.

Oana Pellea s-a numărat și ea printre cei care au ascultat discursul și nu a putut să treacă cu vederea eforturile ministrului de a pronunța cuvintele.

”Dacă ai o engleză de baltă şi o franceză de Coana Chiriţă poţi să vorbeşti în public cât doreşti…dacă doreşti să arăţi cât tupeu ai…mai ales că recunoşti că nu ai studiat engleză nicio oră…eşti liberă să te faci de râs. Dar dacă reprezinţi o Ţară şi vorbeşti la un Forum Internaţional în numele ţării respective…NU poţi avea tupeul să vorbeşti într-o limbă pe care NU o cunoşti ! (mai ales că există traducător). Oamenii (în general) dacă vor să vorbească într-o limbă străină depun efort pentru a o învaţă!

PSSă nu se spună că este un atac pentru că este doar o simplă constatare ce o fac din bun simt! Dacă nu mă credeţi… vizionaţi materialele”, a scris actrița pe Facebook.

În ceea ce privește partea în limba franceză, Oana Pellea a spus: ”Hop şi aşa i-auzi una..I-auzi două…Ia uite cum se pronunţă bine acum travail..şi noi toţi suntem proşti. Să trăiască tehnologia ce poate modifică orice realitate. NU. În real s-a pronunţat "tramvai"…în virtual acum apare travail…eu zic să rămânem ancoraţi în realitate. Încercarea de a modifică realul…e puerilă şi ridicolă!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe