REVOLTĂTOR! O elveţiancă şi-a ABUZAT sexual fiica de patru ani „în numele dragostei"

REVOLTĂTOR! O elveţiancă şi-a ABUZAT sexual fiica de patru ani „în numele dragostei"

O elveţiancă de 31 de ani ce făcea videochat a fost arestată după ce autorităţile au descoperit înregistrări în care îşi abuza sexual fiica de patru ani.

Femeia se îndrăgostise de unul dintre clienţii ei, Frank Heitmueller, de 53 de ani, care i-a cerut să semneze un contract online prin care Sara se obliga să facă striptease şi să mimeze acte sexuale cu fiica ei de patru ani, informează Click.ro.

„Îţi dau trupul meu, mintea şi sufletul şi confirm din acest moment că sunt obiectul şi proprietatea lui. O voi include în acest pachet de servicii pe care i le ofer şi pe fiica mea”, era contractul încheiat între cei doi.

Femeia nu doar că îşi mângâia lasciv copilul ci şi îl rănea cu jucării sexuale.

Poliţia a fost sesizată de soţia lui Frank care a descoperit filmele video în calculatorul acestuia, iar acum Sara va fi judecată de perversiuni asupra unui minor, va fi decăzută din drepturile parentale şi riscă până la trei ani şi şase luni de închisoare, iar Frank va fi închis cinci ani.

De asemenea, copilul a fost dat în grija asistenţilor sociali şi după pronunţarea sentiţei va fi dat spre adopţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit