"Rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie". Ce a declarat Boureanu la ieșirea de la audieri despre scandalul în care este implicat

"Rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie". Ce a declarat Boureanu la ieșirea de la audieri despre scandalul în care este implicat
foto: cancan.ro

La ieșirea de la audieri, Cristian Boureanu a explicat pe larg ce se întâmplă acum cu relația lui cu Ioana, fiica sa, care l-a acuzat că ar fi bătut-o în plină stradă, conform Libertatea.

”La capacitate, Ioana a fost prima fată pe lista de rezultate și în primii cinci din școală. Acum, rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie, din punctul meu de vedere”, a dezvăluit Boureanu lăsând să se înțeleagă că are o relație tensionată cu fiica lui. Acesta a menționat că adolescenta cere prea mult pentru vârsta ei însă e nu este dispus să-i ofere: ”Nu-i cumpăr haine de firmă. Dacă vrea haine de firmă trebuie să și le cumpere din banii ei sau după 18 ani”.

Fostul politician a îmbrăcat întregul episod scandalos care l-a readus în centru atenției într-un context care relevă un conflict pe care îl are cu mama copilei, fosta lui nevastă. ”Toate lucrurile acestea (n.r. revolta Ioanei și rezultatele slabe pe care le are în ultima vreme la învățătură) se întâmplă de când Ioana s-a întors să locuiască alături de mama ei. Cât a stat la mine, totul a fost OK”, a declarat cu larghețe politicianul. (Mai multe detalii AICI despre scandal)

Urmăriți B1TV.ro și pe