Sighişoara: O femeie a tras mai multe focuri de armă în faţa unui club (VIDEO)

Sighişoara: O femeie a tras mai multe focuri de armă în faţa unui club (VIDEO)

Nici măcar sărbătorile pascale nu au potolit spiritul agresiv al unei femei din judeţul Mureş! Aceasta a tras cu pistolul în faţa unui club din Sighişoara! Femeia a fost reţinută de poliţişti.
Femeia s-a dus la club, de Paşte să petreacă. A luat cu ea, şi un pistol. În faţa discotecii, a intrat în conflict cu mai multe persoane. Nervoasa, a început să fluture arma spre aceştia.

„În faţa unui club din Sighişoara o femeie de 42 de ani ar fi făcut ameniţări şi uz de armă neletală nespususă autorizării. Femeia ar fi tras cu pistolul mai multe focuri de armă în direcţia a două persoane şi a unui autoturism fără a căuza vătămări corporale sau pagube materiale”, a declarat Ramona Varodi, purtător de cuvânt IPJ Mureş, pentru Ştirile B1TV.

Pistolul, un model Airsoft Gun, de tip revolver, cu bile din plastic şi cu diametrul de 6 milimetri a fost ridicat de poliţişti

„Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Activităţile sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara”, a afirmat Ramona Varodi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.