Şocant: Ultimul elefant de circ din Anglia, bătut şi înjunghiat de un îngrijitor român

Şocant: Ultimul elefant de circ din Anglia, bătut şi înjunghiat de un îngrijitor român
Foto: dailymail.co.uk

Anne, ultimul elefant de circ din Anglia, a fost bătut şi înjunghiat cu un obiect de metal de un îngrijitor român, potrivit Daily Mail.

Imaginile filmate cu camera ascunsă arată cum elefantul, în vârstă de 58 de ani, este lovit şi înţepat cu o furcă de către angajat al circului, la o ferma din Polebrook, Northamptonshire.
În imagine, elefantul este legat la picior şi îngrijitorul îl loveşte în mod repetat, în total de 48 de ori în corp şi în cap.

Proprietarul circului, Bobby Roberts, a fost somat de multe ori de asociaţiile de protecţie a animalelor să predea elefantul, pentru ca Anne să îşi trăiasca restul vieţii într-un aşezământ special, însă acesta a refuzat.

În 2010, Bobby Roberts declara: „Avem mare grijă de ea, este animalul nostru de companie”.

Îngrijitorul român, plătit cu 8.000 de lire pe an, a fost concediat.

„Sunt dezgustat şi nu pot să cred că totul s-a petrecut sub nasul meu. Am avut încredere în el şi verificam elefantul în fiecare oră, dar nu poţi fi acolo 24 de ore pe zi”, a declarat Bobby Roberts.

 

Elefantul Anne, bătut şi înjunghiat

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică