Social media REVOLTATĂ de bătăuşii din pasaj: „FĂCĂLEŢUL ăsta probabil nu făcuse destulă şpagă la muncă“ 

Social media REVOLTATĂ de bătăuşii din pasaj: „FĂCĂLEŢUL ăsta probabil nu făcuse destulă şpagă la muncă“ 

Imediat ce au aflat contul de Facebook al unuia dintre bătăuşii care au băgat un bătrân din Braşov în spital, sute de români au simţit nevoia să-şi descarce furia postând mesaje dure pe pagina acestuia.

Pagina de Facebook a agresorului Mihai Mircea (24 ani) care este din Buzău a fost asaltată de mesaje din partea oamenilor revoltaţi de gestul său. Acesta a plecat din Nehoiu în urmă cu patru ani, a locuit o perioadă la Buzău, apoi s-a stabilit în Braşov. A fost ajutor de bucătar la un bistro din Buzău, după care s-a angajat barman la un local din Braşov, Unirea Shopping, scrie Adevărul de Buzău.

”In tara asta nu se va face dreptate, oricat am vrea noi, o sa primeasca posibil o amenda pentru ultraj sau ceva de genu, si o sa fie in curand in libertate! (…) Batranelul, cinstit, a lucrat ca sa isi intretina fiul bolnav! Baaaa..a lucrat la anii lui sa isi intretina baiatul bolnav!!!!! In loc sa fie invers!!! si dupa ce a lucrat la el a vrut sa ii ceara banii ceea ce e corect! dar facaletul asta probabil nu a facut suficienta spaga in ziua aia la munca si mai bine l-a batut! uitati-va la interviul dat de batranel!! (…)”, se arată într-unul din multele mesaje vehemente postate pe Facebook.

Dumitru Neculai a fost bătut crunt la sfârşitul săptămânii trecute de doi tineri, buzoianul Mircea Mihai Constantin şi Ceplinsche Adrian. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Agresorii au fost prinşi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.