Înmormântare ca o nuntă, la Soroca: Muzică de petrecere, chiote, vin spumant și o sumă enormă cheltuită (VIDEO)

Înmormântare ca o nuntă, la Soroca: Muzică de petrecere, chiote, vin spumant și o sumă enormă cheltuită (VIDEO)
Foto: Captură Pro TV Chișinău

Bărbatul din Soroca și cei trei copii ai săi, care au murit acum trei săptămâni în două accidente produse la un interval de câteva ore, au fost înmormântați.

Pentru că fata de 18 ani trebuia să se căsătorească după Paște, dar nu a mai apucat, familia a organizat înmormântarea asemenea unei nunți, informează protv.md.Tânăra a fost înmormântată îmbrăcată în rochie de mireasă.

Peste 100.000 de dolari s-au cheltuit pentru funeralii. Cei prezenți la ceremonieau purtat ochelari de soare și haine scumpe. Toți au băut vin spumant. Cei peste 300 de oameni au ascultat muzică de petrecere.

Materialul VIDEO poate fi urmărit AICI.

Mulțimea de oameni și zecile de mașini au paralizat circulația pe câteva străzi din oraș, mai multe porțiuni de drum au fost închise, iar polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru fluidizarea traficului.

Tags:
Ultima oră
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
14:46 - Prima declarație a Alinei Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aveam sistemul imunitar slăbit”
14:40 - Lista localităților cu incidență mai mare de 3 a fost actualizată. Peste 100 de orașe din România, în scenariul roșu
14:32 - PNL, amendat cu 10.000 de lei de Poliție după congresul cu 5.000 de oameni din weekend. Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Ludovic Orban se numără printre cei care n-au purtat mască