Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”

Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: Poliția nu face nimic
Sursa foto: Piabay

Românii care petrec vacanța de vară în Grecia au parte și de momente mai puțin plăcute. Pe forumurile și grupurile destinate celor care călătoresc pe teritoriul elen au fost semnalate tot mai multe cazuri de spargeri de mașini.

Mai mulți români au povestit cum s-au trezit cu mașinile sparte și cu bunurile furate, după ce și-au parcat vehiculele, chiar și în  centrul Atenei.

Nu puțini au fost cei care, când s-au întors spre mașină au găsit geamul spart și bunurile furate.

„Atentie mare în Atena! Mașina parcată în centrul capitalei Greciei, pe o stradă circulată și cu camere de filmat! Încercați să fiți mai vigilenți ca noi, deposedați de toate bunurile de valoare aflate în mașină, iar poliția nu prea dă 2 bani pe asta, cică au minim 50 de spargeri pe săptămână. Din fericire, a fost doar atât și nu am „ținut toate ouăle în același coș”, dar concediul e distrus și ne întoarcem cu 2 săptămâni mai devreme față de cât am plănuit”, transmite unul dintre turiști.

În comentarii, mai mulți internauți se plâng că au trecut prin situații asemănătoare.

„Și noi am pățit la fel azi, 1 august, în Halkidiki. Am ajuns mai devreme și cum camera nu era gata, am fost la plajă. Ne-au luat un rucsac cu electronice (laptop, aparat foto, diverse încărcătoare, baterii exerne). Cel mai grav este geamul distrus. Suntem extrem de dezamăgiți și furioși. Poliția a venit după 3 ore de la apelul telefonic…și oricum, nu a făcut nimic. Angajații plajei spuneau că e a 5-a spargere în ultimele zile”, scrie un român.

„Am pățit și eu! Culmea este ca eu l-am întrebat pe hoț dacă o pot lăsa acolo!🤣🤣🤣
Legat de poliție, aceștia mi-au râs în nas spunându-mi că sunt români ….am găsit un geam la dezmembrări”, povestește altcineva într-un comentariu.

Tags:
Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)