Sportivi de AUR. Premii pentru performanță în sport, acordate de Primăria Sectorului 5 și Centrul Cultural și pentru Tineret ‘Ștefan Iordache’ (VIDEO)

Sportivi de AUR. Premii pentru performanță în sport, acordate de Primăria Sectorului 5 și Centrul Cultural și pentru Tineret 'Ștefan Iordache' (VIDEO)

Performanța în sport a fost premiată luni seară în cadrul unui eveniment organizat de Centrul Cultural pentru Tineret „Ștefan Iordache”. 47 de copii și 12 profesori ai Clubului Sportiv „Steaua” au urcat pe scenă în aplauzele a numeroși foști olimpici ai României.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

47 de atleți ai clubului “Steaua București” au fost premiați pentru rezultatele excepționale la gimnastică artistică, haletere, lupte libere, scrimă și atletism.

“Avem premierea sportivilor de la Steaua, copii care au obținut premii la competiții naționale și internaționale. Sunt copii care s-au dedicat sportului și au obținut performanțe încă de mici, iar Primăria Sectorului 5 și Centrul Cultural “Ștefan Iordache” au considerat că este bine să sprijinim sportul din Sectorul 5 printr-o serie de proiecte care se derulează, finanțate de Centrul Cultural. Este o recompensă pentru tot efortul depus de copii în acest an competițional”, a declarat Florin Teodorescu, șef Birou Cultural și Proiecte.

Premierea a avut loc în cadrul Festivalului de Film pentru adulți și copii organizat în memoria actriței Tamara Buciuceanu, de către Primăria Sectorului 5 în parteneriat cu Centrul Cultural și pentru tineret “Ștefan Iordache”.