Spot pro-referendum, inspirat de Revoluția din 1989, publicat de postul TV al Patriarhiei: `Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi` (VIDEO)

Spot pro-referendum, inspirat de Revoluția din 1989, publicat de postul TV al Patriarhiei: `Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi` (VIDEO)

Mai sunt două zile până la referendumul pentru familie, iar pe internet campania este furibundă. Ambele tabere atacă cu toate armele şi folosesc argumente care în ultimă instanţă nu au legătură cu tema pentru care poporul este chemat la urne.

Cel mai recent material controversat a fost publicat pe pagina de Facebook a Trinitas Tv, postul de televiziune al Patriarhiei Române.

În videoclipul prin care românii sunt îndemnați să meargă la urne și să voteze ”da” sunt prezentate imagini de la Revoluția din 1989, în timp ce pe fundal se aude vocea lui Nicolae Ceaușescu, care încerca să-i liniștească pe oamenii adunați în faţa Comitetului Central. Iar secvențele dure sunt însoțite de mesajul: ”Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acest videoclip vine ca o replică la spotul anti-referendum realizat de agenția de publicitate Papaya, cunoscută pentru campaniile cu puternic mesaj social.

Clipul devenit viral poartă numele de ”Copiii referendumului” și este inspirat din serialul Povestea Slujitoarei (The Handmaid’s Tale).

În imagini apar mai mulți copii ‘educați’ într-o societate fascistă, chestionați cu privire la evenimentul care va avea loc pe 6 și 7 octombrie, înainte să meargă să asiste la arderea pe rug a unei eretice, pe un câmp împânzit de ruguri, în apropierea Casei Poporului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)