Teo Trandafir, în stare gravă din cauza unor complicatii septice

Teo Trandafir, în stare gravă din cauza unor complicatii septice
Foto: evz.ro

Starea deputatei Teo Trandafir, care se află în continuare internată la Clinica AKH din Viena, s-a agravat, pe fondul unor complicaţii septice. Conform unui comunicat al unităţii medicale, externarea acesteia a fost amânată pe termen nedefinit. Medicii austrieci au precizat că o echipa multidisciplinară se ocupă de recuperarea acesteia.

Clinica AKH anunta, la inceputul lunii, februarie că pacienta a fost supusă unei interventii endoscopice, starea ei fiind bună. „Teo Trandafir se recuperează bine în urma bolii care iniţial i-a pus în pericol viaţa. Am tratat cu succes infecţia generalizată şi suntem fericiţi că febra i-a scăzut, recuperarea ei continuă cu succes”, a declarat atunci profesorul Michael Gnant, din departamentul de chirurgie al clinicii.

Medicii români spun ca datele medicale oferite de doctorii lui Teo Trandafir pot ridica mai multe probleme. Acestia sustin că este putin probabil ca fosta vedeta TV sa fi contractat o infectie in spital tinând cont de igiena desăvârşită practicata in spitalul austriac. Medicii vehiculează că aceasta septicemie poate reprezenta o conditie mult mai grava cum ar fi hepatita C sau cancerul pancreatic.