Traian Băsescu petrece Crăciunul la Predeal, alături de familie: Președintele a postat o imagine cu nepoțica sa (VIDEO)

Traian Băsescu petrece Crăciunul la Predeal, alături de familie: Președintele a postat o imagine cu nepoțica sa (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu se bucură de primul Crăciun petrecut alături de prima sa nepoţică, Sofia Anais. Şeful statului a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care micuţa este îmbrăcată în costum de crăciuniţă.

Şi nu este singura vestimentaţie tematică a nepoatei preşedintelui. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, a postat şi ea o fotografie în care Anais Sofia este ajutorul Moşului.

Alături de poză, Elena Băsescu a transmis şi un mesaj românilor.

,,Avem un Crăciun însorit și sper să aveți parte cu toții de soare și în suflet, și în case! Vă doresc să vă bucurați în aceste zile de cei pe care îi iubiți, de lucrurile simple, dar atât de frumoase și să vă încărcați cu energie pentru anul ce va veni. Sărbători fericite!”, a scris EBA.

Şi preşedintele a transmis urări românilor.

„Fie ca marea sãrbãtoare a Nașterii Domnului sã reînnoiascã în fiecare dintre noi speranța și bucuria de a fi împreunã cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume sã ne ajute sã ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunitãțile din diaspora și, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea și solidaritatea noastrã”, a transmis Traian Băsescu.

La fel ca anul trecut, familia prezidențialã a ales sã petreacã sãrbãtorile la munte. Cele douã fiice ale președintelui au ajuns în seara de Ajun la Predeal.

Traian Băsescu, Crăciun la Predeal alături de familie

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE