Trei tineri din București ‘au pus pe jar’ salvamontiștii pentru că „voiau să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată în Padina” (FOTO)

Trei tineri din București 'au pus pe jar' salvamontiștii pentru că voiau să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată în Padina (FOTO)

Trei băieti de 20 de ani din București au „pus pe jar” salvamontiștii din Bușteni, Dâmbovița și Prahova degeaba. Ei au spus la telefon că unul dintre ei a căzut pe poteca turistică între Omu și Babele și s-a lovit la un deget. Mai mult, în apelurile repetate la Salvamont, ținerii îi certau pe salvatori că nu ajung mai repede. La sosirea echipajelor s-a constat că, de fapt, ținerii voiau să ajungă mai repede la Padină. Astfel că, în cele din urmă cei trei bucureșteni au ajuns la secția de poliție.
 Trei bucureșteni au

Foto: Salvamont Busteni

Trei bucureșteni au „pus pe jar” salvamontiștii degeaba

“Trei băieti de 20 de ani din București au „pus pe jar” salvamontiștii din Bușteni, Dâmbovița și Prahova pentru că unul dintre ei a căzut pe poteca turistică între Omu și Babele și s-a lovit la un deget.
Cu un tupeu de nedescris, aceștia au început să-i înjure la telefon pe salvatori și să-i certe că nu ajung mai repede la ei.

Pentru că la intervenție au participat și un echipaj al jandarmeriei și un polițist din Dâmbovița, ulterior s-a aflat și motivul adevărat pentru care cei trei au sunat la 112: aceștia voiau să ajungă cât mai repede și fară efort la mașină parcată în Padină. Așa s-au gândit că salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii și să-i transporte de urgență acolo unde au ei nevoie.

Așa că salvamontul și-a făcut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la secție.

Da… ce să mai spunem…. o poveste frumoasă la început de iarnă..”, scrie Salvamont Bușteni, pe Facebook.

Trei bucureșteni au pus salvamontul pe drum degeaba

Foto: Salvamont Busteni