Un avion românesc s-a prăbușit la Milano. Toate persoanele de la bord, printre care și un copil, au murit (VIDEO)

Un avion românesc s-a prăbușit la Milano. Toate persoanele de la bord, printre care și un copil, au murit (VIDEO)
La bordul avionului privat erau opt persoane, însă toate au pierit în accident. Foto: Facebook @ Aviation Accidents / This Day in History

Un avion privat de mici dimensiuni, înmatriculat în România, s-a prăbușit duminică în San Donato Milanese, cartier aflat la periferia orașului italian Milano, iar pilotul, copilotul și cei șase pasageri de la bord, printre care și un copil, au murit, transmite agenția de presă ANSA.

Un avion privat românesc s-a prăbușit în Milano, Italia

Aeronava, care plecase din România pe 30 septembrie, a decolat duminică de pe Aeroportul Linate din Milano și se deplasa către Olbia, Sardinia, însă la scurt timp s-a prăbușit într-o clădire goală, aflată în renovare, din apropierea unei stații de metrou.

Martorii au precizat pentru publicația italiană Corriere della Sera că au observat flăcări în zona motorului înainte ca avionul să se prăbușească, transmite wantedinmilan.com.

Oamenii au auzit o explozie la momentul prăbușirii, iar din clădire s-au degajat flăcări și cantități mari de fum. Mai mult decât atât, au luat foc chiar și câteva mașini parcate în apropiere.