UPDATE // Incendiu la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Zeci de pacienţi şi angajaţi au fost evacuaţi

UPDATE // Incendiu la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Zeci de pacienţi şi angajaţi au fost evacuaţi
UPDATE // Incendiu la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Zeci de pacienţi şi angajaţi au fost evacuaţi. Sursa foto Facebook @ IGSU

UPDATE // Incediul care a izbucnit miercuri la spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, unde au fost semnalate degajări de fum la casa liftului, a fost lichidat, a declarat un purtător de cuvânt al ISU Gorj.

Stirea inițială: Pompierii din Târgu Jiu au intervenit miercuri, 22 iunie, la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, unde a izbucnit un incendiu la liftul de serviciu, a transmis publicația locală Pandurul.

Reprezentanții ISU GORJ au anunțat că sunt degajări de fum pe casa liftului, iar 33 de persoane de la secția Chirugie au fost evacuate.

Incendiu la un spital din Târgu Jiu

Pompierii au intervenit miercuri după amiază la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, acolo unde au fost semnalate degajări de fum la casa liftului.

Sunt evacuate 33 de persoane de la secţia Chirurgie. La faţa locului intervin două autospeciale de lucru cu apa şi spumă şi o autoplatformă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg. Jiu”, a informat ISU Gorj.

Potrivit ISU Gorj, 33 de persoane din unitatea medicală au fost evacuate de urgenţă. Este vorba despre pacienţi şi personal medical, care se aflau la secția Chirurgie, la etajul al doilea.

Nu au fost raportate victime.

Urmăriți B1TV.ro și pe