Astrologul Minerva, marea lecție pe care o transmite Marte retrograd: Să învățăm să ne stăpânim, să nu intrăm în conflicte (VIDEO)

Astrologul Minerva, marea lecție pe care o transmite Marte retrograd: Să învățăm să ne stăpânim, să nu intrăm în conflicte (VIDEO)

Astrologul Minerva a vorbit în platou B1 TV, despre influența astrelor în această perioadă dificilă pentru întreaga planetă, dar și despre lucrurile la care trebuie să fim atenți.

„Nu trebuie să ne îngrijorăm. Trebuie să fim conștienți de faptul că astrele ne influențează. Ce este interesant în această toamnă este că Marte retrogradează după 29 de ani în domiciliu, adică în Berbec, semn pe care îl stăpânește. Această influență, foc cu foc, planetă de foc, nu face altceva decât să flambeze, devine agresiv, violent. Marte ca toate planetele care retrogradează are și el o latură pozitivă.

Marea lecție pe care o avem de învățat în timpul lui Marte retrograd este să învățăm să ne stăpânim, să ne mușcăm limba, să nu spunem prostii, să nu intrăm în conflicte verbale, să nu apăsăm pedala de accelerație. Să nu ne grăbim să ne pripim să fim foarte atenți la ceea ce facem la serviciu, la sarcinile pe care le avem de îndeplinit.

S-ar putea la nivel mondial să asistăm la schimbări, reconfigure politică, schimbare de regim politic… Din punct de vedere al sănătății, foarte multe probleme inflamatorii se vor acutiza, acum se pot declanșa boli acute care pot să ducă la intervenții chirurgicale, pentru că Marte este stăpânul bisturiului. Cei care nu au un loc de muncă este posibil să găsească un loc de muncă, dar să fie foarte atenți că ceea ce se primește când o planetă este într-o retrogradare poate avea niște repercusiuni„, a declarat astrologul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”
19:57 - Mai mulți europarlamentari suspectează Rusia că manipulează prețurile la energie. Eugen Tomac: Am cerut Comisiei Europene să declanșeze o anchetă într-un termen cât mai scurt (VIDEO)
19:33 - Marcel Ciolacu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a-și face partid: „O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD”
19:30 - PSD va depune un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor. Ciolacu: Românii și firmele românești sunt nevoiți să lupte singuri și cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze