Horoscop Cristina Demetrescu, despre lecțiile de destin pe care le primesc zodiile: Taurii trebuie să fie un fel de bază pentru familie, Leii sunt sfătuiți să își găsească voința și creativitatea 

Horoscop Cristina Demetrescu, despre lecțiile de destin pe care le primesc zodiile: Taurii trebuie să fie un fel de bază pentru familie, Leii sunt sfătuiți să își găsească voința și creativitatea 

Astrologul Crisitna Demetrecu a vorbit în emisiunea „Partea Nevăzută” despre lecțiile de destin pe care le primesc zodiile de-a lungul vieții.

Destinul nu ți-l dă neapărat zodia, dar zodia este foarte importantă, iar după 29 -30 de ani și ascendentul. Zodia este ca o temă de viață, nu neapărat ca împlinirea unui destin, dar este extrem de important să ne înțelegem noi pe noi.

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec

Este patronat de planeta Marte, care este o planetă de luptă și o planetă de acțiune și vorbește despre curaj. Berbecul trebuie să-și facă curaj, să spargă gheața, să aibă idei. Când are o situație, să nu abandoneze, să lupte. Poți să lupți în teorii, în filosofii, pe un ring de box, poți să lupți în viață unde vrei. Curajul poate fi folosit în meserii ca chirurgi, pompieri, polițiști, piloți. Curaj, luptă, independență. Berbecilor li se mai permite să se concentreze pe scopul lor punctual.

Horoscop Cristina Demetrescu Taur

Este o zodie venusiană, te duci spre frumusețe, doar că Taurul guvernează și partea financiară. Ideea de a învăța să fii independent financiar și de a nu mai raporta toxic totul la partea financiară pentru că Taurului i se întâmplă foarte multe lecții legate de bani, de felul în care îi investește, de felul cum îi câștigă, cum muncește, felul în care își ajută rudele, copiii. Trebuie să fie un fel de bază pentru cei din familie. Taurul înseamnă fundație, pământ. Are legătură cu simțurile noastre, vorbind de simțurile fizice, tot ce hrănește mirosul, gustul, vizualul. Pot avea meserii în care să fie buni la gătit, muzică, artă vizuală, somelier.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni

Comunicare, versatilitate, abilitatea aceasta de a dezvolta ambele valențe ale Geamănului că poți face două meserii în una singură. Nu prea stă într-un loc, dar uneori nu trebuie să alergăm după iepuri pe care nu putem să-i prindem. Trebuie să ne cunoaștem această ambivalență pentru care putem să o sublimăm de exemplu într-o meserie pe care poate să o practice, dar să o și predea. Este un liant social Geamănul, pentru că el duce și poartă informația. Poate fi într-o meserie care are treabă cu profesoratul, cu scrisul. E un purtător de informații.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Înseamnă familie, casă, maternitate. Când un Rac spune că nu îmi doresc copii, înseamnă că acolo este o anomalie. La Rac trebuie dezvoltat al șaselea simț. Este o zodie care se definește prin verbul a simți. Racul reprezintă busola zodiacului. De acolo avem propria capacitate de a ne simți propriul destin fără să ne ajute nimeni. Am făcut, am simțit, am făcut chestia asta pentru că am văzut semnele. Este o zodie extrem de senzitivă și misiunea Racului este să unească, să vindece karma de familie. Ocrotirea, procreerea, să aibă grijă. Este zodia mamei. Poate fi un învățător, educator.

Horoscop Cristina Demetrescu Leu

Este zodia care aduce în zodiac ceva foarte frumos și anume iubirea, copii. Leul are legătură cu iubirea pentru tot ce face. Să nu facă ceva ce nu-i place, pentru că nu va reuși să fie suficient de creativ. Creativitatea, generozitatea. Unii sunt excesiv de generoși. Leii trebuie să învețe să ia decizii și pentru asta li se rezervă funcții de conducere în firme și sunt persoane care pot decide foarte bine și cea mai importantă lecție voința. Voința de a te lăsa de anumite vicii, voința de a slăbi, de a deveni cine vrei tu să fii. Creativitatea și voința de a-ți găsi punctele forte în viață și de a le pune în aplicare. Leul poate să fie cine vrea el să fie dacă își aduce aminte că e Leu.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioara

Trebuie să muncească, să îngrijească. Ele au un destin de sacrificiu, dar a nu se interpreta la modul greșit, pentru că prea multe Fecioare sunt medici sau persoane care lucrează în armată. Dacă nu ai tangență cu așa ceva, Fecioara se lamentează, se chinuie: de ce trebuie să îi ajut eu pe toți. Fecioara trebuie să curățe, să organizeze, să igenizeze. De aceea, unele sunt maniace cu curățenia. Fecioara înseamnă muncă și sănătate. Cine nu muncește se poate îmbolnăvi.

Horoscop Cristina Demetrescu Balanța

Și Balanța este un liant social, este o zodie a relațiilor, care patronează mariajul, căsătoria în primul rând. Asta nu înseamnă că doar ele se căsătoresc. Rolul lor de a respecta instituția căsătoriei este foarte important pentru că au ajuns în acest punct. Se spune că ce ție nu-ți place altuia nu-i face, și cu toate astea, Balanțele sunt în top 3 al zodiilor care înșală sau comit adultere tocmai pentru că zodiile se împiedică chiar la lecția cea mai importantă pe care o au de învățat. Balanța trebuie să fie frumoasă, elegantă. Dar nici nu o să aibă succes în viață, dacă nu acordă importanță vestimentației, felului în care te prezinți undeva în societate. Este un bun justițiar, sunt născute să lucreze în justiție. Dacă nu lucrează în justiție, se izbește la un moment dat de un proces în viață. Lecția cea mai importantă este să își găsească punctul de echilibru.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion

Să scoată ce e mai rău la suprafață, este un fel de procuror al zodiacului. Iată că și el, trebuie să învețe să schimbe. Poți să nu îți găsești drumul în viață, poate nu din prima, nici din a doua sau a treia, pentru că rostul Scorpionului este să transforme. El poate face ce vrea cu viața lui. Scorpionii sublimați sunt aceia care caută acolo, unde alții nu pot. Procurorii, polițiștii, psihanaliștii, psihologii, chirurgii, arheologii. Oameni care restaurează sau care aduc la viață lucruri care sunt moarte. Scorpionul are această investitură a morții, poate învia lucruri, le poate transforma în bine, de aceea găsesc lucruri care nu sunt în regulă. Au capacitatea de a intra în legătură cu lumea de dincolo.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător

Este o zodie filosofică, o zodie care trebuie să înțeleagă ce se întâmplă cu el și toate lecțiile trec prin acest filtru de a le înțelege și ele mai devreme sau mai târziu toate aceste lecții au un sens. Este o zodie a drumurilor lungi și la propriu, și la figurat. Trebuie să învețe să călătorească, să se bucure de călătorii, să descopere, să exploreze, să învețe. Este o zodie a studiilor superioare. Dacă ai marcaj pe Săgetător și nu ai făcut o facultate nu este bine, pentru că nu ai arătat capacitatea de a ajunge mai departe decât alte persoane. Este o zodie a spiritualității, a religiei, a adevărului, a justiției. Menirea lui este să aducă adevărul în lume și să învețe să fie poate mai puțin brutal pentru a-l servi. Pentru că unii sunt mai impulsivi și atunci creează anumite dispute. Sunt oameni norocoși, dar nu trebuie să abuzeze de norocul lor și trebuie să știe să îl exploateze.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn

Este o zodie guvernată de Saturn, care este planeta timpului și ei trebuie să învețe să își folosească timpul corect. Capricornul este asociat în mod ezoteric cu un munte. Nu are un traseu ușor sau linear, trebuie să urce, trebuie să construiască. Trebuie să îi învețe și să-i organizeze și pe alții. Sunt cei care pot construi edificii destul de puternice în această existență. Trebuie să progreseze și să se provoace tot timpul. Trebuie să învețe să delege, să nu i se pară că doar el poate să facă lucrurile acestea. Capricornul suferă de complexul că doar el le știe pe toate și ceilalți nu fac ca el. Este zodia profesorului, dar trebuie să le împărtășească celorlalți ceea ce știe, să-i organizeze foarte bine.

Horoscop Cristina Demetrescu Vărsător

Este o zodie largă, zodia proiectelor mari, sunt oameni care gândesc foarte panoramic, sunt Vărsători care vor să salveze lumea sau să ajungă în Cosmos. Sunt puternici, ei poate să facă lucruri extraordinar de mari, să lucreze pe proiecte mari, pentru că proiectele mici îi cam plictisesc, un Vărstător nu este bun de psiholog să stea să asculte pe cineva în detaliu că se plictisește, deși este zodia prietenilor și are lecția prieteniei. Se simte mai bine într-un grup de prieteni decât cu un singur prieten. Pot organiza, ei au venit pe lumea asta să vibreze, ei caută teribilism, focuri de artificii. Aviația este patronată de Vărsător, televiziunea este patronată de Vărsător, astrologia este patronată de Vărsător. Sunt ori mai largi în viziune, ori multifațetați: contabilitate, medicină generală, meserii la care te pricepi la mai multe lucruri în același timp. Vărsătorul este ca un computer.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

Au destine de tip cristic, dar ei sunt tot oameni, nu sunt sfinți. Ori o iau la sănătoasa cu ideea de a-i ajuta pe alții, rămân ei înșiși în urmă, după care cumva trec în extrema cealaltă. S-au născut să vindece, să ierte, să ajute. Zodie pe care o putem regăsi în meserii de sacrificiu, în meserii artistice pentru că au o subtilitate extraordinară, în crearea de iluzii cum ar fi cinematografie, make-up, fotografie, pictură, spiritualitate, biserică. Ideea de a salva, de a ierta, dar nu în ultimul rând misiunea Peștilor este să-și găsească vocația. Dacă și-a găsit vocația, foarte mulți oameni vor beneficia de pe urma luminii sale din interior. Dacă un Pește nu și-a găsit vocația, atunci poate reprezenta o daună pentru cei din jurul lui, dar și în sensul acesta există de multe ori o influență interesantă, pentru că Peștele are o putere extrem de mare. Este important să se canalizeze și spre spiritualitate.