Horoscopul dragostei pentru 2022. Surprize emoționante pentru toții nativii. Cele două zodii care vor primi o cerere în căsătorie

Horoscopul dragostei pentru 2022. Surprize emoționante pentru toții nativii. Cele două zodii care vor primi o cerere în căsătorie
Horoscop dragoste 2022 / Foto: Pixabay.com

Anul 2022 aduce numeroase surprize în plan sentimental, pentru toate zodiile. Nativii singuri vor avea șansă să mediteze și să se gândească la greșelile din trecut, în timp ce nativii care au deja o poveste stabilă de iubire vor putea schimba lucruri, iar relația va merge la un alt nivel.

Anul ce vine nu este lipsit nici de cereri în căsătorie, Fecioarele fiind printre semnele zodiacale care vor avea parte de schimbări. A venit momentul să se decisă și să hotărască dacă vor da totul sau nimic în povestea lor de iubire, în noul an.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Berbec

Nativii Berbec se bucură de noroc și realizări în plan amoros, pe tot parcursul anului 2022. Lunile februarie și martie vor aduce o serie de evenimente marcante în viața sentimentală. Fie că vorbim despre persoanele din trecut, despre o persoană nouă sau despre actualul partener ori partenera de viață, nativii Berbec vor trăi clipe cu adevărat magice.

Anul 2022 aduce o serie de învățături pentru Berbeci așa că a venit momentul să trageți concluzie cu privire la situația relației voatre din prezent. Fie veți înțelege că partenerul sau partenera de viață nu este ceea ce vă doriți pe viitor, fie veți lua o decizie clară cu privire la o posibilă cerere în căsătorie sau poate vă veți muta împreună.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022. Ce ar trebui să știe fiecare zodie la trecerea dintre ani (VIDEO)

Horoscopul dragostei 2022 pentru Taur

Anul 2022 reprezintă o perioadă de precauție pentru nativii Taur, motiv pentru care ar fi mai bine să trăiți fiecare clipă, dar să nu vă aruncați în brațele iubirii fără să gândiți de două ori înainte.

Primăvara vă va aduce o serie de noutăți în viața amoroasă, iar dacă nu sunteți s-ar putea să aveți inima frântă înainte să intrați în timpul verii. Dacă trăiți deja o poveste de iubire, ar fi mai bine să priviți lucrurile cu calm și să luați încet fiecare schimbare ce va apărea în relație.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Gemeni

Viața amoroasă traversează o perioadă favorabilă. Experimentați momente în care absolut toate problemele se vor rezolva prin dialog, iar în aprilie, când Marte va intra în Pești veți începe să găsiți o mulțime de modalități prin care să vă surprindeți partenerul.

Munca va acapara o parte importantă din timpul tău, în luna mai și iunie, iar atunci partenerul de viață s-ar putea simți neglijat. Apelați la răbdare pentru a lămuri fiecare situație.

Nativii singuri au șansa să întâlnească persoana potrivită în lunile marie, august sau decembrie, când viața lor socială se va bucura de și mai multă activitate, comparativ cu ieșirile clasice pe care le faceți din mod normal.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Rac

Nativii Rac încep să își ia cât mai în serios responsabilitățile și sunt gata să facă schimbări colosale în viața de cuplu. Chiar și așa, la începutul anului, pot apărea o serie de probleme în dragoste, ce se vor datora în primul rând unor experiențe din trecut și mai ales unor lucruri pe care jumătatea ta nu le poate trece cu vederea.

Lucrurile se schimbă începând cu luna august, atunci când viața amoroasă va fi presărată cu surprize din partea persoanei iubite.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Leu

Dacă ești într-o relație și vrei să o duci mai departe, atunci ar trebui să eviți să repeți vechile greșeli. Saturn tranzitând în casa a șaptea după ultima fază a lunii aprilie, te poți conecta emoțional cu partenerul tău anul acesta.

Vor exista o mulțime de conversații între voi doi și veți împărtăși experiențele voastre cu iubitul vostru. Ar fi mai bine să evitați discuțiile în contradictoriu pe care le aveți doar pentru a vă hrăni orgoliul. Persoana iubită s-ar putea să se sature de momentele în care nu știu exact cum și ce simțiți pentru ei.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Fecioare

Viața sentimentală a nativilor Fecioară atinge alte limite în 2022. Persoana iubită știe exact ce își dorește și s-ar putea să vă treziți cu o cerere în căsătorie, chiar atunci când vă așteptați mai puțin. Nimic nu se va compara cu bucuria pe care o veți simți atunci când iubirea vă va surâde!

În cazul nativilor singuri, lunile iunie și iulie vor aduce mai multe modificări decât v-ați putea aștepta. Veți avea parte de surprize și întâlniri care vă vor marca, însă doar o persoană va reuși să satisfacă standardele extrem de ridicate pe care le aveți.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Balanțe

Anul 2022 va fi plin de urcușuri și coborâșuri pentru nativii Balanță. Vor apărea o serie de discuții în contradictoriu cu persoana iubită, iar mai multe supărări și frustrări adunate în timp vor ieși la iveală.

Cel mai bine ar fi să luați lucrurile cu mult calm și multă înțelegere și să încercați să faceți cât mai puține compromisuri, ce ar putea conduce la regrete. Dragoste va învinge într-un final toate problemele!

Horoscopul dragostei 2022 pentru Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să abordeze situațiile cu mult calm, în caz contrar se vor trezi cu o serie de surprize și vor remarca cât de greu le va fi să restabilească o conexiune cu partenera sau partenerul de viață, după ce mai multe jigniri au fost deja spuse.

Lucrurile se schimbă începând cu luna august, atunci când viața amoroasă va fi presărată cu surprize din partea persoanei iubite, iar nativii care au greșit la început de an ar putea fi iertați.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Săgetător

Începutul anului 2022 nu se anunță promițător pentru Săgetători, dar luna aprilie va aduce o serie de schimbări. Veți cunoaște mai multe persoane care vă vor atrage atenția, iar după veți începe să înțelegeți de ce nu a funcționat în poveștile de iubire anterioare.

Este important să priviți luciurile cu maturitate, iar mai apoi iubirea își va croi singură drum în viața voastră.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Capricorn

Anul 2022 vine cu noi etape în relațiile nativilor Capricorn. Cereri în căsătorie sau posibile noi etape în poveștile amoroase, toate își vor croi drum către viața sentimentală a acestor nativi.

O cerere în căsătorie v-ar putea surprinde în primăvara acestui an, atunci când astrele vă surâd iar partenerul de viață decide să facă un nou pas în relație. Totuși, nu uitați că ar fi bine să fiți și precauți și să nu vă lăsați duși de val.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Vărsător

Nativii Vărsători nu vor avea parte de momente magice, din păcate, în viața de cuplu. Interesul crescut pe noi experiențe și curiozitatea s-ar putea să îi coste pe Vărsătorii care sunt deja implicați într-o altă poveste de iubire, în timp ce nativii singurii sunt dispuși să iasă la întâlniri cu persoane noi, să cunoască tot mai mulți oameni, gesturi care îi vor deranja cu siguranță pe viitori pretendenți.

Horoscopul dragostei 2022 pentru Pești

În prima parte a anului nu veți putea acorda suficient timp persoanei iubite, motiv pentru care veți fi nevoiți să stați la discuții lungi, prin care să le explicați concret ce se schimbă la locul de muncă.

Perioada verii va veni cu o serie de tensiuni în relația de cuplu, iar toamna vă va găsi ca pe două persoane mature, gata să vă asumați noi responsabilități.

Urmăriți B1TV.ro și pe