HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac – Nu trata compromisul pe care esti nevoit sa-l faci azi ca pe o povara, ci fa-o cu un dram de detasare, de nepasare, ca si cum n-ar fi nimic atat de complicat.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac – Glumeste, fa haz de ceea ce trebuie sa faci chiar daca, undeva in adancul sufletului, nu-ti convine pe de-a-ntregul ceea ce trebuie sa accepti.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac – Merita sa faci acest sacrificiu, ai sa vezi ca vor veni numai consecinte pozitive in urma acestui gest pe care il faci.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac – A-ti calca din cand in cand pe orgoliu sau pe inima nu e chiar atat de greu sau de rau, deci fa-o cu incredere ca e spre binele tau si fara nici un fel de regret.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac – Tu esti cel care are de castigat de aici, nu cel care, pe moment, are impresia ca a obtinut o victorie in fata ta.