Minerva, previziuni pentru 2021. Schimbarea, belșugul și norocul în dragoste marchează noul an (VIDEO)

Minerva, previziuni pentru 2021. Schimbarea, belșugul și norocul în dragoste marchează noul an (VIDEO)

Minerva a discutat, în platoul B1 TV, despre shcimările care vor avea loc în anul ce vine. 2021 se anunță mai bugat dar și mai bune pentru români, iar industria ospitalieră ar urma să își revină după ce a fost afectată de pandemia de COVID-19, a explicat Minerva.

2020 a venit cu un vârf de lance la conjuncția Saturn – Jupiter, care a avut loc în Vărsător. Acea conjucție care a schimbat și urmează să schimbe viețile multor dintre noi, inclusiv concepțiile despre viață și stilul de viață.

Această conjucție arată că s-a intrat definitiv în era Vărsătorului, ce aduce foarte multă originalitate, inovație. Primele semne au fost deja date: inteligența artificială de care deja ne folosim, IT-ul, lumea virtuală în care ne mișcăm.

Dar este foarte interesant ce mesaje transmitem în univers și ce gândim. Este foarte important ce transmitem, iar era Vărsătorului aici va veni cu schimbări. Saltul din punct de vedere cultural, spiritual, prin care ne descprindem practic într-un fel sau altul de lumea materială. Această conjuncție a avut loc în ultii 60 de ani, în rândul semnelor de pământ. Ne-a forțat să acționăm într-un fel sau altul ca să supraviețuim. Iată că am ajuns la situația în care ni s-a pus să nu mai umblăm cu bani cash, pentru că transmit microbi, folosiți cardul. Trecem din lumea materială a banului în lumea virtuală”, a explicat Minerva, în platoul B1 TV.

Preveiziuni pentru 2021. Ce le aduce noul an românilor

Minerva a ținut să le reamintească românilor că trebuie să existe speranță, iar anul care vine se anunță mult mai bun ca cel care urmează să se încheie.

Eu zic că 2021 va fi un an mult mai bun decât 2020. (…) Surpriza este că turismul va începe anul viitor să se miște, iar părerea mea este că și industri Horeca.

Este important ce vom face în viitor. Avem de învățat niște lecții, iar dacă știm să le învățăm și să ni le asumăm vom merge mai departe foarte bine, eu zic că anul 2021 este un an care ne va permite să evoluăm într-un alt mod”, a declarat Minerva, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.