S-a aflat adevărul: de ce nu se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă, de fapt

S-a aflat adevărul: de ce nu se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă, de fapt
Captură Video - Antena 3

S-a aflat marele secret al lui Mircea Badea. Celebrul prezentatorul locuiește într-un apartament cu chirie. Vedeta nu vrea să se mute în propria locuință.

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși sunt de foarte mult timp împreună, partenerii nu vor să-și oficializeze relația. Cei doi nu își permit  să cumpere acasă și locuiesc într-un apartament cu chirie.

Citiți și Oana Zăvoranu se mută în SUA? Actrița a primit o ofertă de nerefuzat: „Să plecăm în America, dacă ne ajută Dumnezeu”

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România. Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”, a explicat Mircea Badea, citat de impact.

Fanii sunt curioși să afle când cei doi planifică să-și oficializeze relația. Se pare că partenerii nu sunt preocupați de acest subiect și nu vor să devină soț și șoție.

„Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același. Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului”, a afirmat Carmen Brumă.

Urmăriți B1TV.ro și pe