Ce părere are Mircea Badea despre vaccinarea obligatorie anti-COVID: „Nu moare nimeni din cauza nimănui”

Ce părere are Mircea Badea despre vaccinarea obligatorie anti-COVID: „Nu moare nimeni din cauza nimănui
Sursa Foto: Facebook/ Mircea Badea

Mircea Badea s-a săturat de dezbaterile cu privire la vaccinarea anti-COVID-19. Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” crede că fiecare trebuie să fie liber să aleagă ce dorește să facă și implicit, să fie responsabil pentru propriile opțiuni. Mai exact, Badea a ajuns la două concluzii.

Mircea Badea nu a intrat într-o stare de anxietate în timpul crizei COVID, pentru că-i este frică de virus.

„Nu mă interesează cine se vaccinează şi cine nu se vaccinează. Absolut deloc. Şi cred că în acest moment, în afară de nişte anxioși, aştia panicați de viaţă care nu pot suporta o minimă rigoare sau doză de disconfort, în rest, nu mai interesează pe nimeni COVID-ul dintr-un motiv foarte simplu.

Dacă m-am vaccinat, m-am vaccinat ca să transform COVID-ul într-o simplă răceală, dacă nu m-am vaccinat, oricum nu îmi e frică de COVID. Deci nu văd unde este atâta dezbatere mondială”, a declarat Badea.

Citește și:

Carmen Brumă a făcut anunţul-ŞOC după 20 de ani de relaţie cu Mircea Badea!

Mircea Badea, despre vaccinarea anti-COVID: „Fiecare om este responsabil pentru viața lui”

De asemenea, pamfletarul de la Antena 3 a mai precizat că nimeni nu este răspunzător de soarta celuilalt. Fiecare alege pe propria piele.

„Nu moare nimeni din cauza nimănui. Toată lumea moare din cauza lor. Adică fiecare moare din cauza lui. Că spune Dana Budeanu, nu ştiu, habar nu am ce spune, asta nu înseamnă că mă obligă Dana Budeanu să nu mă vaccinez.

Eu îmi fac propriile alegeri. Dacă eu aleg să o cred pe doamna Şoşoacă de exemplu, este alegerea mea. Ca atare, fiecare om este responsabil pentru viaţa lui. Nimeni nu este responsabil pentru viaţa mea. Eu sunt responsabil pentru viaţa mea.

Unii spun că pământul e plat. Treaba lor! Eu nu cred că Pământul e plat. Unii cred că e plat. Acum putem să continuăm viaţa unii crezând că Pământul e plat, unii crezând că nu e plat?

Unii care au intrat ieri în Parlament, de exemplu, spuneau că Zamolxe este profesorul Europei. E o idee. Eu nu o împărtășesc. E OK. Fiecare reacţionează după propriul cap. De aia suntem majori, era să zic şi vaccinaţi. Fiecare îşi asumă propriile decizii”, a mai transmis Mircea Badea, miercuri seara, în pasa de la „Sinteza Zilei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe