Oana Zăvoranu se mută în SUA? Actrița a primit o ofertă de nerefuzat: „Să plecăm în America, dacă ne ajută Dumnezeu”

Oana Zăvoranu se mută în SUA. Foto: Facebook/Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu se gândește să plece din România. Actriței i-ar plăcea să se mute în Statele Unite ale Americii. Se pare că vedeta are planuri mărețe și vrea să revină în lumea filmului.

Oana Zăvoranu părăsește România

Oana Zăvoranu recunoaște că vrea să atingă mai multe scopuri. Bruneta continuă să să-și construiască o carieră de succes. Femeia este ne de neoprit. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Adda a izbucnit în lacrimi. Interpreta a vorbit deschis despre boala cu care se confruntă

“Emisiunea pe YouTube revine anul ăsta în forță, în prima parte a anului 2022, cu o echipă așa cum vreau eu, în forță, să facem ceea ce a creat atâta vâlvă. (…) Am scăpat de oamenii toxici, de oamenii care nu vor să evolueze. După primul sezon am anunțat că vine al doilea, nu a fost ceea ce a trebuit. Nu mi s-a părut că este o evoluție, mi se părea că este o involuție”, a spus Oana Zăvoranu, citată de fanatik.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri cutremurătoare

Actrița visează să aibă o casă în America, însă, nu își planifică să se mute definitiv. Vedeta nu se vede locuind peste hotare.

“Să plecăm în America, dacă ne ajută Dumnezeu. Să luăm o căsuță și acolo, să pot să stau și, și”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a crescut într-o familie frumoasă și unită. Vedeta are doar amintiri plăcute din copilărie. Aceasta a vorbit deschis, în cadrul unui interviu, despre cele mai palpitante momente din viață.

Actrița a fost crescută de doi bărbați. Tatăl biologic a numit-o Ioana, iar tatăl vitreg i-a dat numele de familie „Zăvoranu”. Vedeta are sentimente calde pentru fiecare dintre ei.

„Astăzi e ziua mea, am primit un parfum foarte exclusivist, un ceas și foarte multe flori. Este și ziua tatălui meu, pentru că pe el îl chema Ioan. El este motivul pentru care eu m-am numit așa, pentru că el a vrut să-i port numele. Este ziua îngerului meu și celui de acolo de sus care m-a vegheat întotdeauna și mi-a îndrumat pașii”, a precizat Oana Zăvoranu pentru antena stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:10 - Ministrul rus de Finanțe a anunțat că Rusia are nevoie de resurse financiare uriașe pentru „operațiunea militară” din Ucraina
19:04 - Parchetul General, după ce prevederile referitoare la prescripţia răspunderii penale au fost declarate neconstituţionale: Va avea unul dintre cele mai grave efecte, afectând cvasitotalitatea infracţiunilor
18:36 - Bogdan Aurescu, discuții cu omologul polonez despre consolidarea NATO, aderarea Finlandei și Suediei la alianță și despre sprijinul pentru Ucraina
18:28 - Virgil Guran explică declarația despre lăutari și primari: A fost în spirit de glumă, că dacă vii cu discursuri plictisitoare, nu se uită nimeni la tine. Dacă vreți o să vă cânt și dumneavoastră (VIDEO)
18:27 - Alertă falsă cu bombă la o unitate de învăţământ din Bucureşti. Echipele de intervenţie au stabilit că nu există nicio situaţie periculoasă
18:17 - Avantajele și dezavantajele gătitului la cuptorul cu microunde
18:16 - Pericol la 60 km de România! O rachetă de croazieră rusească, deasupra Cernăuţiului!
18:00 - Marea Britanie impune companiilor de petrol și gaze o taxă excepțională după ce facturile la energie au crescut
17:59 - Guru din Hunedoara, cunoscut ca „Adi de la Brad”, arestat preventiv. Este acuzat de privare de libertate și de hărțuire
17:48 - Bogdan Aurescu, la Trilaterala România – Polonia – Turcia. Discuții despre agresiunea rusă, cum poate fi ajutată Ucraina, consolidarea NATO și aderarea Finlandei și Suediei la alianță (FOTO)